Revlon Professional Uniq One All in One Шампоан и Спрей маска за коса

декември 13, 2021 Maia Georgieva 0 Comments

 

Винаги, ама винаги се чувствам страхотно, когато косата ми изглежда добре. Сега постигам това благодарение на продуктите на Revlon Professional Uniq One. Разкошни и правещи чудеса с косата за нула време. Това е и слоганът на бранда - страхотна коса за нула време. Сега брандът празнува 10 години и по случай повода създават напълно нов дизайн на опаковките от рециклирани материали и веган формули. Преди съм използвала нещата им. Определено сега новата визия много ми допада - по-заоблени, красиви и с лъскава повърхност. Имам си шампоан All in One и 10 в 1 спрей маска без отмиване с аромат на лотус. Прочетете повече за тях по-долу.

Шампоанът All in One е подходящ за всички типове коса. Особено добър за суха коса. Съдържа перфектна комбинация от повече от 10 активни съставки, които осигуряват многофункционалността на продукта. Копринени аминокиселини, последно поколение силикони и слънцезащитни филтри.
Осигурява гладкост и контрол на накъсването за копринена, мека и блестяща коса. Новата и подобрена формула придава жизненост на косата и подобрява нейната структура.
10-те истински ползи, от които се нуждае косата:
- възстановява сухата и увредена коса
- укрепва и намалява накъсването
- хидратира и защитава скалпа
- ревитализира и се грижи за боядисаната коса
- улеснява разресването
- контролира FRIZZ ефекта
- хидратира и придава мекота
- придава блясък
- помага за предотвратяване на цъфтежа на краищата
- улеснява процеса на стайлинг

Шампоанът е с гъста млечно бяла приятно ухаеща текстура, която прави мнооого пухкава ароматна пяна. Веднага се харесахме с него, защото измива отлично и косата стои суперска след него. Да не говорим и колко хубаво ухае след него.
Прочетете повече и поръчайте на: https://prelestna.com/
10 в 1 спрей маската без отмиване с аромат на лотус ни дава всичко, от което косата се нуждае. Един продукт с много ползи и прекрасно действие. Специално създаден за вечено бързащата жена, която никога няма време. Така само с един продукт и няколко впръсквания имаме мека, гладка и блестяща коса. Бих казала, че това е многофункционална грижа за коса, която дава всичко необходимо:
- възстановява сухата и увредена коса
- укрепва и намалява накъсването
- подхранва и разплита
- контролира frizz ефекта
- мигновено хидратира
- топлинна защита
- засилва блясъка и защитава цвета
- мекота
- помага за предотвратяване на цъфтежа на краищата
- освежава прическата

Може да се изпозлва върху суха или мокра коса, като аз опитах и двата начина. Винаги действа отлично. Просто напръсквам дължините и след това оформям както обикновено. Много лек, приятен и свеж продукт. Не утежнява или омазнява косата. Още от първото използване се влюбих в нежния цветен аромат, вдъхновен от деликатния парфюм на лотосовите цветове. Много харесвам как действа и изглажда косата. Стои супер бляскава, лъскава, подхранена и жива.
Можете да го откриете на https://prelestna.com/

Грижата за коса на Revlon Professional Uniq One винаги ми оставя толкова хубаво чувство. Разкошни! Ще се харесат и на вас. Пожелайте си ги за Коледа!
Приготвили сме код за намаление: maia11, с който можете да се възползвате от отсъпка на всичко на сайта https://prelestna.com/.

Целувки и до скоро!

0 коментара: