HoneImmune - Totally Delicious and Healthy

декември 17, 2021 Maia Georgieva 0 Comments

Заслужаваме да се наградим с нещо вкусно и полезно! Как ти звучи мед с пчелен пращец, пръчка канела, портокалови кори? Уникално вкусно, нали? Ами съчетание от пчелно млечице, пчелен прашец, прополис, джинджифил, куркума? Като истинска енергийна бомба и имуностимулатор, който ще ви зареди със сили. HoneImmune ни предлагат четири прекрасни пчелни продукта, които са не само вкусни, но и много, много полезни. Това са естествени имуностимулатори, направени от 100% натурални, непреработени и нефилтрирани съставки. Използваните пчелни съставки са изцяло добити на територията на България в чиста околна среда, без пестициди. Свойствата на наличните в тях витамини, минерали, ензими и аминокиселини са напълно запазени. Високото качество и балансираната комбинация от здравословни съставки в съдържанието на HoneImmune го правят един от най-ефективните естествени имуностимулатори на пазара.
Лъжичка от Immune Max, съдържащ пчелно млечице, пчелен прашец, прополис, джинджифил, куркума ни дава дозата сила за през деня. 
HoneImmune Junior е добър за най-малките. С мед, прополис, пчелен прашец, пчелно млечице. Всичко в едно, за да бъдат най-малките защитени и здрави!
А точно за Коледа си имаме уникалния вкус - HoneImmune Winter limited edition. Съчетание от мед, пчелен пращец, пръчка канела, портокалови кори. Уникален вкус, който оставя след себе си. 
Имаме нещо и за любителите на по-деликатни вкусове. Homeimmune Soft е с по-нежен и деликатен вкус. Съдържа мед, прополис, пчелен прашец, куркума.

Великолепни вкусове, които ни карат да се разтопим и да похапваме лъжичка след лъжичка. Освен това ни зареждат със сили, дават енергия и подкрепят имунитета. И разбира се - веднага идва доброто настроение!
Радвам се, че ви разказах повече за тях, защото съм им огромна фенка, а и защото хубавите неща трябва да се споделят! 

Можете да ги откриете на https://honeimmune.com/.
Целувки и до скоро!

0 коментара: