Красива усмивка с пастите за зъби на BioMin

декември 21, 2021 Maia Georgieva 0 Comments


Здравейте!
Коя беше последната паста за зъби, която използвахте? В последния месец аз се наслаждавах на пастата на BioMin. Това е английска марка, която за първи път предлага пасти за зъби за възстановяване и защита на структурата на емайла и предотвратяване свръхчувствителността на зъбите. Осигуряват устойчивостта на зъбните твърди тъкани към киселините, съдържащи се в напитките, храната и зъбната плака. Разработени въз основа на изследвания от университета Queen Mary в Лондон. Имат два вида - BioMin® F и BioMin® C.

Пастата за зъби BioMin C е без флуор и е разработена за тези, които желаят да използват паста за зъби без флуор, но въпреки това изискват високо ниво на ефективност. Използвайки естествения процес на възстановяване на зъба, BioMin C имитира и подобрява естествения начин, по който слюнката замества загубените минерали в резултат на кисели и сладки храни. 

Пастата за зъби BioMin F е с флуор, като съдържа два пъти по-малко флуор от конвенционалните пасти за зъби (600 ppm). Укрепва зъбите и предпазват от кариес до 12 часа, използвайки 60 % по-малко флуор. Укрепва зъбите и предпазва от кариес, уплътнява откритите дентинови каналчета и облекчава симптомите на свръхчувствителност на зъбите. Също така Възстановява емайла и запечатва дентиновите каналчета. Осигурява устойчивост на твърдите тъкани на зъбите към въздействието на киселини, съдържащи се в напитките, храната и зъбната плака. Нежно почистват и избелват. Създава защитно покритие, което запазва дълго време белотата на зъбите.

Пастите са с плътна бяла текстура със супер свеж ментов аромат. Чудесно почистват, освежават дъха на макс и определено карат чувствителността на зъбите да си отиде. Харесва ми колко гладки и чисти ги усещам. Изглеждат бели, а свежестта в устата се задържа за много дълго време. Ще ги използвам отново и отново. 
Можете да прочетете повече и да ги откриете на: https://biomin.bg/

Готови за здрави зъби и широки усмивки!
Споделете ми дали вие сте ги използвали?
Целувки и до скоро!

0 коментара: