За здрави стави и кости с Допелхерц

декември 13, 2021 Maia Georgieva 0 Comments


Здравейте!
Време е отново да поговорим за дискомфортa в костите и ставите. Наскоро открехнах темата, нека сега да я продължим. Бях споделила, че търся ефективни продукти, които да облекчат дискомфортa в гърба и китките на майка ми. Когато става дума за нещо подобно, веднага се сещам за продуктите на Допелхерц. Един от последните им продукти е точно в тази насока. Това е Допелхерц® систем Колаген 11.000 Куркума + Джинджифил. Може би сте си взимали течния колаген за стави Допелхерц Колаген 11.000*, който всъщност е най-продаваният в България. Това е новата му версия. Отново съдържа висока доза хидролизиран колаген – 11 000 mg, но също така са добавени 2 000 mg сок от корен на куркума и 40 mg екстракт от корен на джинджифил. Куркумата повлиява положително върху сковаността и функционалността при хора със ставни проблеми. Притежава антиоксидантни свойства. Приемът на джинджифил има благоприятен ефект за хора със ставни проблеми и също така притежава антиоксидантно действие и свойства в подкрепа на здравето и физическата активност. Допелхерц® систем Колаген действа за самостоятелното образуване на колаген и подкрепа на опорно-двигателната система. Съдържа колаген хидролизат, хондроитин сулфат, витамин C, витамин D, мед, селен, сок от корен на куркума, екстракт от корен на джинджифил. В кутията има 30 флакона и е достатъчна за месец. Самите флакони за рециклируеми и много удобни за прием. Леки и практични. Можем да ги носим в чантата си навсякъде с нас и да ги приемаме дори и навън, защото не е необходима вода. Не съдържа лактоза и глутен.

Можете да прочетете повече на: https://www.doppelherz.bg/
Другият продукт, който приема е Допелхерц® актив Глюкозамин За стави + Витамин С. Действа за нормалната функция на кости и хрущял, при травми на опорно-двигателния апарат, при физическа активност и спорт, допринася за образуването на колаген. Не случайно е отличена от Българския фармацевтичен съюз за хранителна добавка на годината през 2013. Специално разработена комбинация от естествени, незаменими хранителни вещества - глюкозамин и хондроитин. Те са едни от най-важните „строителни материали“ за всяка хрущялна тъкан и допринасят за здравината и подвижността на ставите. Съчетаването им с витамин C и микроелемента мед прави продукта още по-подходящ за грижа и профилактика на ставите. Съдържа 60 капсули и се приемат по 1-2 дневно по време на хранене.

Можете да прочетете повече на https://www.doppelherz.bg/


Определено майка ми имаше нужда от нещо, което да облекчи всяко движение. Веднага почувства подобрение и дискомфорта започна да преминава. Особено в първите дни след като е започнала да ги пие, се е почувствала значително по-добре. Сега е към края на опаковките на двата продукта и определено ще ги вземем отново. Работят чудесно и са много добра комбинация. Можете да ги откриете он-лайн, както и по аптеките.

Целувки и до скоро!

0 коментара: