TianDe Серия за растеж на косата Bio Rehab

декември 12, 2021 Maia Georgieva 0 Comments


Ето ги и тях! Продуктите на TianDe за растеж на косата от серията Bio Rehab, с които да направите косата си по-силна и здрава. Определено който и да познавам твърди, че косата му е рядка и има нужда от подхранване, за да расте по-здрава, гъста и да ограничи косопада. Преди време бях попаднала на тема, в която коментираха именно косопада и как да се справим с него. Искаха мнение за продукти, които са помогнали и са дали резултат. Да не кажа всички, но наистина голяма част от коментарите бяха за продуктите на TianDe. Именно тяхната серия за стимулиране и растеж на косата Bio Rehab. Още от тогава исках да ги пробвам и са в списъка ми за продукти, които трябва да си взема и опитам.
Шампоанът активатор за коса Bio Rehab нежно почиства и подхранва скалпа и косата. Биологично активните съединения, съдържащи фитоестрогени, възстановяват отслабените или повредени фоликули и стимулират растежа на нова коса, предпазват от по-нататъшна загуба на коса. Подходящ е за всички типове коса. С екстракт от джинджифил, комплекс тибетски билки и иновативни компоненти. Шампоанът въздейства непосредствено върху луковицата и по цялата дължина на всеки отделен косъм, подпомага поникването на нова коса от скалпа, спира косопада, подхранва и възвръща здравия и красив вид на косата, регулира секрецията на себум, като позволява притока на повече кислород до корените на косъма, стимулира кръвообръщението на скалпа, укрепва текстурата на косъма и заглажда неравностите по него, като прави косата лъскава и здрава.
Млечната текстура с много приятен натурален аромат прави мекичка пяна. Измива косата много добре и я оставя разкошна. 
Маската активатор на растежа от серия Bio Rehab стимулира растежа на косата от корена. Заздравява структурата на косъма, като прави косата еластична и предпазва от накъсване. Оказва стимулиращ и подхранващ ефект, като прониква в дълбочина по цялата дължина на косъма. Съдържащите се в нея компоненти, като планински джинджифил и женшен, оказват благотворно влияние върху структурата и корените на косата, укрепват, тонизират и възстановяват нейната жизненост. Уникалната тибетска формула помага за стимулиране дейността на космените фоликули. Нанася се по дължините на влажна коса и се оставя да действа 10 минути, след което се отмива.
Маската има гъста жълтеникава текстура с много интересен натурален аромат. Много малко количество е необходима за цялата ми коса. Хубаво я разнасям и изчаквам така. Още с изплакването усещам косата си много по-мека и гладка. 
Тоникът за растеж на косата на TianDe е разработен с цел да редуцира до минимум косопада и оплешивяването, както и да стимулира растежа и гъстотата на косата. Спира косопада и оплешивяването, активизира поникването на нова коса, нормализира отделянето на себум от скалпа, подобрява подхранването на косъма, като прониква в дълбочина и заздравява структурата му и захвата му за скалпа, прави косата силна, здрава и красива, предпазва от негативните ефекти на околната среда, както и от замърсяване и изсушаване. Съдържа екстракти от корени на джинджифил, женшен, ангелика, бяла черница, естракт от семената на гледичия и екстракт от гъба линчжи. Използва се два пъти на ден. На тампонче се слага малко от тоника и се втрива в корените без да се изплаква.
Тоникът също е разкошен продукт. Нанасям го след баня на леко подсушена коса. Той е в тъмно стъклено шишенце, което запазва качествата му. Представлява кафява течност с много наситен натурален аромат. Нанасям го равномерно с тампонче в корените, след което масажирам в скалпа докато попие. Лесно се нанася и не утежнява или омазнява косата. 
Вече и аз мога да се наредя до мнението на момичетата, които хвалеха продуктите. Наистина страхотно се справят и определено има резултати. Използвам комбинация от шампоана, балсама и серума за коса. Разликата е осезаема след като съм се измила с тях. Косата стои някак по-плътна и обемна. Като цяло ми прави впечатление как е по-здрава и стои по-хубава.

Предполагам, че ако и вие сте ги пробвали, сте на същото мнение. Споделете ми.
Можете да ги откриете на Tiande_by_gall и на www.tiandegall.bg

Усмивки и до скоро!

0 коментара: