Kala Nature Luxury Skin and Hair Products

декември 04, 2021 Maia Georgieva 0 Comments

Здравейте!
Kala Nature е луксозен бранд, който предлага чисти и автентични козметични продукти за коса и тяло от Индия, Тайланд, Арабския свят, България и др. Успях да се докосна до него чрез три разкошни продукта, които ме впечатлиха и реших да покажа и на вас. Всички, които са почитатели на луксозната и чиста козметика, ще ги харесат и ще останат пленени. Създадени са по системата и методите на Аюрведа. Тя е най-старата и най-организирана система за лечение и красота с билки в света. Съставките в продуктите са с натурален произход и са използвани още в древността за лечение, красота и повдигане на духа. Отличават се със 100% изчистен състав, невероятни текстури и божествени аромати. Намерили са съвършения баланс.

Продуктите не съдържат: парабени, съставки от животински произход, токсични съставки, синтетичен цвят, синтетични парфюми и аромати, синтетични омекотители, синтетични масла и мазнини, синтетичен силикон, петролатуми, алкохол, нитрозамини, генетично модифицирани съставки, забранени йонизиращи елементи, сулфати и SLS (натриев лаурил сулфат).


Всички продукти са регистрирани в CPNP системата на Европейския съюз за козметичните продукти. Оценени са от регистрирани фармацефти и оценители на козметика.
Нека да видим какво опитах аз.

Kala Nature Gold Peel-Off Mask е златна пилинг маска с роза и колоидно Злато. Подходяща е за всички видове кожа. Почиства запушените пори и черни точки, ефективно хидратира, изглажда, дава блясък. Освен това успокоява, подхранва и изглажда кожата. Поддържа я мека, намалява появата на петна и подмладява. Забавя процеса на стареене, премахва мъртвите кожни клетки от повърхността на кожата ви и помага при пигментация. Подобрява тонуса на кожата, балансира нивото на pH и намалява прекомерното омазняване. Предпазва от леки инфекции и сухота, подобрява блясъка на кожата и освежава за по-дълго време. Има много готина перлена златиста текстура с уникален наситен аромат на рози. Разпределям я с пръсти по лицето си и оставям така около 10-15 минути, докато изсъхне напълно. Отлепянето ми е любимата част. След нея кожата ми е супер витализирана, омекотена и нежна. Просто разкошна маска, която си е истински спа ритуал у дома. Кожата става чудничка - мека и свежа. 
Прочетете повече на https://www.kala.bg/

Kala Nature Hand Cream е подхранващ крем за ръце с мляко и шафран. С масла от ший жожоба, гроздови семки, пшеничен зародиш и джайфал, както и още пчелен восък и слънчогледово масло. Прави кожата мека, нежна и гладка, възстановява сухата и дехидратирана кожа, поддържа еластичността й, хидратира, помага при хиперпигментация, предпазва от увреждащите свободни радикали. Кремът е с разкошна кремообразна текстура с великолепен, много луксозен аромат. Завладя ме още с първото използване. Попива бързо и не оставя мазен филм. Толкова хубава се усеща кожата след него. Нежна, мекичка и приятно ухаеща. Идеален е сега за зимата и по-студените месеци, за да имаме добре хидратирана и подхранена кожа. Мога да твърдя, че това е най-любимият ми от трите продукта, които опитах на бранда. 
Можете да го откриете на https://www.kala.bg/

Душ гел жасмин могра Kala Nature Jasmine Mogra Body Wash е успокояващ душ гел с жасмин и могра. Почиства, омекотява и хидратира, помага при раздразнена кожа, притежава естествени възстановяващи свойства, бори се с преждевременно стареене. Отпуска, успокоява и витализира тялото.
Това е най-любимият ми душ-гел в момента. Просто нямам търпение да си взема душ с него, да почувствам готиния жасминов аромат и да се отпусна. Действа ми толкова релаксиращо и успокояващо. Гъстата, нежна текстура, прави гъста мека пяна. Цялата баня ухае на аромата. Обожавам го! 
Ще го откриете на https://www.kala.bg/

Съвършени продукти! Определено искам да опитам още от тях, защото са истинско блаженство и удоволствие да се използват. 
Можете да разгледате пълната гама и да ги закупите от: https://www.kala.bg/

Целувки и до скоро!

0 коментара: