Gabriella Salvete Winter Time

декември 14, 2021 Maia Georgieva 0 Comments

Я, какво си имаме тук. Коледна серия грим продукти на Gabriella Salvete Winter Time в празнични червени опаковки и цветове! Колко готино само. Предлагат всякакви неща, с които ще направим своя приказен празничен грим и ще заблестим в празничната нощ. Имената на нюансите също са много готини и празнични. Хайде да ги разгледаме. 
Започвам със спиралата за мигли като крилца на пеперуда Gabriella Salvete Winter Time Panoramico Butterfly Wings. Четката й не е силиконова, а с косъмчета и по-тънка в края си. Създаваща секси дълги и обемни мигли в наситен черен цвят.
Течното матово червило Gabriella Salvete Winter Time Matte Lips пък е в толкова готина опаковка. Имам и още две червила на бранда в такава опаковка и много си ги харесвам. Апликаторът е сплескан и пухкав, което позволява да се нанася прецизно. Текстурата му е гладка и е супер пигментирана. Още нещо, което трябва да отбележа е хубавият му аромат. Моето е в цвят 01 Candy Cane - готин червен цвят, идеален за коледните празници. Предлагат се общо три нюанса. Оставя устните меки, хидратирани, не цапа и не се размазва. Въпреки че е матиращо не изсушава и издържа доста време.

Пудрата за фиксиране Gabriella Salvete Winter Time Fixing Powder изглежда доста бяла в опаковката, но всъщност върху лицето не стои брашняно, а напълно прозрачно. Цветът й е Transparent. Супер приятно се усеща и много ми допада финишът, който дава. Лекичка, неутежняваща. Текстурата й е много интересна, защото не се разпрашава, а стои някак лъскава и сатенена на допир. Също така има много приятен аромат.
За къде сме и без червен маникюр по Коледа? Всъщност всичките четири нюанса на лака за нокти Gabriella Salvete Winter Time Longlasting са много яки. Моят носи празничното име 3 Jingle Bells. Тъмно червен нюанс без блестящи частици в него.

И за накрая оставих най-якото. Това е тази прекрасна палитра с десет уникални цвята Gabriella Salvete Winter Time Sweater Weather. Просто супер много ми допадна разкошната комбинация от по-светли и тъмни кафяви и златисти цветове. Могат да се смесват и преливат по всякакъв начин за различни визии. Има три матови, четири перлени и два по-блестящи перлени цвята. Тези, които са като мраморни са много готини. Опаковката е матова, лекичка и си има огледало.

Цялата серия е топ! Можете да си я подарите за Коледа и да експериментирате с визии и цветове, а можете да и да подберете и подарите продукти на някого, който със сигурност много ще й се зарадва.

Кое ви хареса най-много и искате да пробвате?

0 коментара: