Solidifique Ритуал за тяло

декември 10, 2021 Maia Georgieva 0 Comments

Дааа, ето от това се нуждаеше моята кожа. Solidifique ни предлагат разкошни продукти за лице и тяло в три стъпки. Дават ни всичко необходимо за пълна грижа за кожата. Имат комплект за лице и за тяло, като аз избрах комплекта за тяло и останах възхитена. Сега вече искам и този за лице. Продуктите пристигат в много красива кутия и определено това ще е страхотен подарък за всяка жена за Коледа. Лично аз останах възхитена от начина на поднасяне. В нея се крият три продукта, които побързах да пробвам - измиващ бар за тяло, ексфолиращ бар за тяло и масло за тяло. Бях запленена от аромата, който усетих, щом отворих кутията. И най-хубавото е, че са изработени от естествени органични съставки. 
Натурален твърд измиващ бар е на глицеринова основа, с богато съдържание на кокосово масло. Високото съдържание на глицерин спомага за запазване на естественото ниво на влажност на кожата. Ухае невероятно благодарение на чистите етерични масла, които успокояват, пробуждат сетивата и носят радост и свежест.
Ексфолиращият бар е направен от растителна гъба люфа в комбинация с натурален глицерин. Има ексфолиращ ефект, който се оказва един приятен масаж. Създава пухкава ароматна пяна. Спомага за по-добро кръвообръщениe, подобрява еластичността на кожата и има антицелулитен ефект. Това е нещо като “сапун с гъба” и се използва изключително лесно.
Маслото за тяло е със 100% естествен произход. С масла от семена на жожоба, ший, кокосово, olea europaea, бадемово, карите. Хидратира и заздравява кожата. При допир с кожата се активира кремообразната текстура и докато масажирам кожата си, тя се превръща в масло. Изключително добре хидратира без да оставя мазен филм и оставя кожата да диша.
И да обобщим - разкошен отпускащ аромат, а самите текстури - уникални. Барът се топи по кожата ми и прави мека пяна, ексфолиантът пък нежно екфолира, а и боди бътърът е разкошотия, топяща се по тялото! Определено е нещо, което трябва да се пробва. Получаваме истиснки спа ритуал за отпускане и глезене + изключително нежна и благоуханна кожа. Пак ви казвам - разкошен вариант за подарък! Кой би устоял?
Можете да ги откриете на https://bg.solidifique.com/product-page/

Целувки и до скоро!

0 коментара: