Да се насладим на кафе ALDA

декември 20, 2021 Maia Georgieva 1 Comments


Здравейте!

По празниците се наслаждаваме на особено вкусни неща. Аз се наградих с уникалното кафе ALDA, ръчно направен шоколад и мъфинки. Просто така, за да ми е сладко и вкусно. Правят всяка сутрин перфектна!
Кафето, с което посрешам утрините в последно време е ALDA Colombia. Притежава изкушаващ вкус, който ме примамва с неговия вълшебен аромат. Усещат се захаросани плодове, зрели сливи и сушени фурми, с послевкус на тъмен шоколад и стафиди. Отглеждано изцяло на слънце, мито и сушено на слънчева светлина, това кафе притежава добро тяло и средна киселинност. Обожавам арабика, а това е 100% и със средна интензивност. Истински вкус и толкова ароматно. 
Ще го откриете на: https://cafemag.bg/

Другият вкус, който опитах е ALDA Costa Rica. Още едно хем подобно на Colombia, но с доста по-изразена и интересна киселинност. Наслаждаваме се на добавените нотки на свежи плодове, цитруси, мед, портокал и подправки. Отново 100% Арабика и с 4/5 интензивност. Също супер вкусно и готино кафе, което определено пасна много на това, което обичам да пия.
Ето го тук: https://cafemag.bg/

Изберете и вие от разкошните видове ALDA и подарете на вас или вашите близки истински приказно вкусно изживяване за страхотни утрини. Споделете ги с любим човек и създайте своите моменти, които да запомните.

Целувки и до скоро!

1 коментар: