Ecolatier Baby Care

декември 16, 2021 Maia Georgieva 0 Comments

Всичко бебешко е толкова сладко. Като започнем през дрешки, обувки, одеалца, та чак до козметичните продукти. Вижте само тези на Ecolatier колко са симпатични. Това е руска марка, която предлага продукти с изчистен натурален състав. До сега не бях опитвала нищо тяхно. Имат и бебешка серия, която е подходяща за бебета от 0+ и е чудесна за чувствителната им кожа.  Определено изглеждат супер сладурско. Имаме си почистваща гел-пяна и крем.
Бебешката гел-пяна на Ecolatier е подходяща за бебета от 0+ готини. Отлична за чувствителна кожа. Екстрактът от градински чай намалява възпалението и предотвратява дразненето. Млечната киселина поддържа естественото ниво на рН на бебешката кожа и спомага за образуването на защитна бариера. Създава нежна пухкава пяна и почиства деликатно кожата и косата без да предизвиква изсушаване и сълзи.
Можете да я намерите на: https://odonatacosmetics.com/

Другият продукт е бебешкият крем 0+ Ecolatier, който също е подходящ за чувствителната кожа на бебетата още от раждането. Овлажнява сухата кожа, предотвратява дразненето на кожата и успокоява. С чиста натурална формула, предназначена да сведе до минимум риска от алергични реакции. Екстрактът от лайка е естествен асептик, който намалява възпалението и предотвратява дразненето на кожата. Маслиновият екстракт съдържа витамин Е и ненаситени мастни киселини, интензивно овлажнява, подхранва и омекотява кожата, правейки я необичайно мека. Бисаболол има подчертан успокояващ ефект и спомага за образуването на защитната бариера на кожата. С неговата изключително нежна текстура успява да похрани и омекоти кожата разкошно. 
Прочетете повече на: https://odonatacosmetics.com/

Споделете ми дали ви е позната марката и дали сте опитвали продуктите. Определено са мноого симпатични и бих ги използвала отново!

Целувки и до скоро!

0 коментара: