Ново от Elfeya Cosmetics

декември 10, 2021 Maia Georgieva 0 Comments

Здравейте!

Ех, че хубавооо! Новото олио Keep Calm на Elfeya Cosmetics против стрии за бременни идва тъкмо на време за мен. С много сладурска опаковка е. Съдържа масла от сладък бадем, жожоба, лавандула. Тип “сухо масло”, което нанасям по ханша, корема, бедрата, бюста, за да хидратирам максимално кожата и да избегна стриите. Обожавам разкошния успокояващ лавандулов аромат, който има. Попива бързо и не оставя мазни следи по дрехите.
Откриваме и още един нов продукт - универсалния крем за цялото семейство Botanical Shake, който ухае просто разкошно на какао и направо ти идва да го хапнеш. Подходящ за всички у дома и е добър за всеки тип кожа, включително и чувствителна. Той съдържа нерафинирани натурални съставки като масла от карите, какао, кокосово, бадемово. Има твърда текстура, която при контакт с кожата се разтапя. Много добре омекотява и подхранва сухата кожа.
Освен това тук имаме и от любимия серум за лице Rose Sensation, който е разкошен за суха кожа през зимните месеци. Ще се влюбите в нежния му аромат на масло от карамфил.

Опитвали ли сте някой от продуктите и кой бихте грабнали вие?

Можете да ги откриете на https://elfeya.bg/

Целувки и до скоро!

0 коментара: