Открий по-гладкия път към съвършеното бръснене с Kyose

януари 23, 2019 Maia Georgieva 2 Comments




Хейй, научихте ли за Кьосе.бг? Самобръсначки, които поръчваме единствено он-лайн, а след това получаваме нови резервни ножчета в зависимост от това колко често се бръснем. 
Нека ви разкажа малко повече.
Да, това е една нова и интересна идея на създателите на Кьосе.бг, които са решили да улеснят потребителя и да му спестят пари. Те са сметнали, че ще е мноого по-лесно, бързо и удобно, ако купим самобръсначката през интернет, а след това я получим в дома си при това с безплатна доставка. Така само с няколко клика ще имаме нова качествена самобръсначка без да е нужно да ходим до магазина. 
В стартовия пакет получаваме самобръсначка с две резервни глави в оригинална кутия. Предлагат се три варианта на стартови пакета - два вида мъжки самобръсначки – Отличникът (с 6 ножчета) и Тройкаджията (с 3 ножчета), както и една женска - Победителката. Ето защо и мотото им е „От брада до бедра“. Още нещо, което мнооого, мноого ми допадна е идеята за абонамент за резервни глави. Можете да си направите абонаментен план за резервни глави и те да идват до дома ви. В зависимост от това колко често с е бръснете, можете да изберете да получавате сменяеми ножчета на всеки един, два или три месеца. Щом имате направен абонамент, Кьосе.бг ще ви изпратят ново сменяемо ножче. Те отново са с безплатна доставка, а цената на четирите резервни ножчета е само 19 лв. 
С приятеля ми вече изпробвахме женската и мъжката самобръсначки и останахме мноого доволни и от двата варианта. Женската идва в сладка розова кутия, съдържаща самобръсначка и две резервни глави. Едната поставих на самобръсначката, а другата оставих за резервна в симпатичното пластмасово контейнерче, в което дойде. Самобръсначката е в готин розов цвят, много лека и с удобна за захващане ергономична дръжка. Тя е пластмасова, но има и гумирана част, точно на местата, върху които поставям пръстите си. Главата е голяма и бръсненето става за секунди. Има общо шест ножчета, както и гел лента с витамин е, алое и масло от лавандула. Много интересното тук е, че самата глава е подвижна и ножчетата й се сгъват три по три по средата, за да осигури по-голяма подвижност и по-плавно преминаване през всяка част. Това всъщност е уникална 3+3 технология на ножчетата, наподобяваща крила на пеперуда. Винаги ми е било изключително досадно да търся пасващи резервни глави за различните самобръсначки, докато самобръсанчките на Кьосе.бг са с еднакво закакрепване на главата за всички техни модели. 
Приятелят ми пък се наслаждава на гладко бръснене благодарение на комплекта "Аз, отличникът", съдържащ самобръсначка, две резервни глави с по шест ножчета и силиконова гривна. Мъжката е с уникален дизайн. Докато женската е много кокетна, то тази си е типичната мъжкарска самобръсначка. Тя е желязна и по-тежка от дамската. Сиво-зелените гумени части я правят стабилна и не позволяват да се хлъзга в ръката. Главата е подвижна, с вграден тример за прецизност и минава лесно по всички по-извити части на лицето. Тук също има гел лента с витамин е, алое и масло от лавандула. И при двете самобръсначки много ми хареса това, че тази част, в която се слага сменяемата глава е желязна и няма как да се счупи. Много често ми се е случвало точно там да си чупя самобръсначката. След няколко седмично бръснене и двамата сме доволни колко гладка остава кожата след тях. Бръсненето става бързо и изключително лесно, без следи от наранявания. До този момент ножчетата са си все така остри и продължават да бръснат идеално. Мога от личен опит да потвърдя, че самобръсначките работят наистина добре, а идеята, че мога да получавам нова резервна глава до дома си, изключително много ми допада. Цената и на стартовия пакет и на резервните ножчета е супер приемлива и дори ми се струва ниска за това, което получаваме. Наистина смятам, че продукта е качествен, а услугата улеснява много потребителя. 
Повече за всичките им продукти и услуги може да научите на сайта - kyose.bg
Приятно бръснене, целувки и до скоро!

2 коментара:

  1. Аз също ги изпробвах и съм много доволен. За човек със собствен бизнес и малко свободно време е истинско удоволствие някой друг да мисли за теб и нуждите ти. Благодаря на кьосев.бг и за подаръка! Препоръчвам!

    ОтговорИзтриване
    Отговори
    1. Определено е така! Много точно казано! Супер доволна съм и аз!

      Изтриване