TianDe Гел за интимна грижа с билкови екстракти

декември 22, 2021 Maia Georgieva 0 Comments


Здравейте!

Със сестра ми отдавна използваме интимния гел с билкови екстракти на TianDe, който е чудесен и знам, че е сред най-популярните продукти на бранда. Чувала съм, че доста момичета го използват заради неготово чудесно действие и 90% натурален състав. Съдържа лайка, морска сол, мента, каламус, екстракти от дъбови пъпки и женско биле. Формулата на гела е подходяща за най-чувствителната кожа и на най-деликатните места. Активните компоненти на продукта спомагат за укрепване на местния имунитет, поддържане на естествената бариера и PH баланса на интимната зона.
С гъста прозрачна текстура с мноого лек приятен аромат. Почиства много нежно и деликатно, без да предизвиква дразнене, парене или дискомфорт. Напротив - оставя едно прекрасно освежаващо чувство за чистота. Може да се нанася всеки ден, дори и след епилация, когато кожата е по-нежна и раздразнена. Чудесно облекчава, освежава и овлажнява.

Сестра ми използва и техните превръзки. Винаги много ми ги е хвалела и споделя, че страшно добре се справят с абсорбирането и никога не е имала кофти моменти с тях. Беше ми разказала, че по-интересното при тях е, че са билкови. И че, са не само средство за лична хигиена, но и компрес от билки, който се грижи за здравето на жената всеки ден. Дават много свежест и комфорт. По принцип си взима ежедневните и нощните дамски превръзки "Нефритена свежест", които съдържат екстракт от листата на китайска камелия, екстракт от мента и масло от карамфил. Билките, които са в дамските превръзки са с цел предпазване от бактерии, неутрализиране на миризмата, дават усещане за комфорт и свежест.

Предполагам, че и вие сте ги използвали. Споделете ми за вашия опит с тях.

Можете да прочетете повече и да ги поръчате на: Tiande_by_gall и на www.tiandegall.bg

Целувки и до скоро!

0 коментара: