Никулден е!

декември 06, 2021 Maia Georgieva 0 Comments


Честит Никулден! Честит празник на всички именици, на рибарите, моряците, пътешествениците, банкерите! Весел празник и на моя град Бургас!

Целувки и до скоро!

0 коментара: