В компанията на превъзходните вина Vida

декември 12, 2020 Maia Georgieva 0 Comments

Здравейте!

Усещането за декември е пълно, едва когато имаш хубаво червено вино на трапезата. Не можеш да си купиш щастие, но можеш да си купиш хубава бутилка вино, което е почти същото. Представете си, че отивате във винарна и отваряте вратата. Още с влизането и вида на бутилките, вече си представяте как наливате и отпивате вино. Вкусовете вече се разливат в устата ви и еуфорията започва. Пиенето на вино определено ни прави по-щастливи, отуска ни и води до щастливи моменти. Определено не ни е нужен повод, за да отворим една специална бутилка вино Vida. Това е български бранд, който е на пазара откоро. Предлагат чудесни бели и червени вина. Като идеята им се заражда преди повече от 5 години. Гроздето е специално селектирано от собствени насаждения, които са разположени върху площ от 60 дка в близост до видинското село Градец. Оттам идва и името на бранда - вдъхновено в от средновековната крепост Баба Вида на брега на река Дунав. Вината съчетават в себе си духа и традициите на видинския регион с най-новите технологии и модерни тенденции във винарството. Всяка бутилка е създадена с много любов и внимание към детайлите. На този линк можете да се запознаете с готиния екип и да научите повече: https://vida.bg/
Насладих се на бутилка Vida Сира. Във вкуса откривам черни плодове, узряла черница, синя слива и лек опушен тон. Съчетава се прекрасно с разнообразни ястия. Има чудесен нежен, но и плътен, сочен вкус. Игра на свежест и плодовост, допълнена с лека пикантност, тютюн, билки и земни нотки. Свежи танини с игрив характер и запомняща се костилково-сладка нотка във финала. Великолепно!
Предстои да опитам и другото вино - Vida Ризлинг. То се отличава със зеленикаво-златист цвят. Фин плодов аромат на зелена ябълка, бяла праскова, кайсия и мед. Вкусът дава усещане за пълнота и изразен плодов аромат във вкуса. Сочно свежо и комплексно тяло със загадъчна пикантност във финала. Звучи невероятно добре, нали?
Определено вината се запомнят и внасят по-добро настроение и уют. Не само с красивите си бутилки, но и с превъзходните вкусове. Нека празниците да бъдат по-топли, специални и уютни в компанията на превъзходните вина Vida.

Можете да ги закупите от: https://vida.bg/
Наздраве!

Целувки и до скоро!

0 коментара: