Brave New Christmas

декември 06, 2020 Maia Georgieva 0 Comments


Brave New Christmas е най-готиното издание на кутията Кибрит до сега! Специално си облякох новата рокля, за да се снимам със специалното коледно бижу. Кое ли ми харесва най-много в кутията? Все още не мога да реша. Опаковката, продуктите, ароматът им? Красивата коледна опаковка със златистата хартия отвътре (винаги съм обичала подаръци опаковани в златна хартия) е толкова празнична. Откриваме и сладък надпис, щом отворим кутията. Продуктите, които откриваме вътре са цялостна грижа за косата в няколко стъпки, които ще я направят лъскава и здрава. Празничното издание съдържа шампоан, серум, балсам и крем за коса. Опаковките им са с празнична визия и напълно в тон с кутията. 

Шампоанът The Priming Shampoo нежно почиства и подготвя косата за пълно поемане на активните съставки от последващите продукти. Съдържа екстракт от вечнозеленото растение Ceratonia Siliqua, затворен в специална матрица, която удължава действието му. Има подсилващ и защитен ефект. Екстрактът осигурява устойчивост и еластичност още на първата стъпка. 
Звездният серум The Star Dust Hair Serum е създаден да възстанови косата отвътре. Съдържа познатата и обичана Brave Plex Технология, формулирана по нов начин, съобразен с терапията. Действа в дълбочина. Създава нови молекулни връзки, които укрепват кератиновата структура във вътрешността на космения фоликул. Оптимизира вече съществуващите молекулни връзки в косъма. Повишава здравината и редуцира накъсването.
Кремът The Cookie Cream Sealer подсилва действието на серума, затваряйки го в косъма, благодарение на специфичното си pH и специално подбраните си съставки. Съдържа кокосово масло за подхранване на всяка фибра без утежняване. Благоприятства за по-добро разресване и защитава от накъсване.
Заздравяващ балсам за коса The Miracle Enhancer е обогатен с нискомолекулен кератин. Действа на повърхността, като навакса естествения протеин на косата. Повишава издръжливостта и еластичността. Защитава косъма, благоприятства за по-добро разресване, уплътняване и поддържане на структурната му стабилност. Предпазва от образуване на двойни връхчета. Придава неустоим блясък и форма. Подходящ за всеки тип коса.
А освен това ще намерите и бляскава четка в златисто, която допълва празничния дух, който носи кутията. Тя служи за по-лесно и равномерно нанасяне на крема. И всичко това е допълнено от магическия аромат, който носят продуктите. Ухаят току-що изпечени коледни бисквитки. Перфектният подарък, който ще е удоволствие да получиш или подариш за Коледа.

Можете да откриете Brave New Christmas на https://kibrit.bg/box/christmas
Целувки и до скоро!

0 коментара: