Подарък с кауза/ Oral-B Smart 4 4500 Design Edition Cross Action

декември 29, 2020 Maia Georgieva 0 Comments

Днес Ви споделям за една чудесна инициатива. P&G направи изключителна селекция на коледни подаръчни комплекти от Oral-B, Gillette, Gillette Venus, Pantene, Old Spice и Head&Shoulders, които са достъпни в търговската мрежа. Освен факта, че тези продукти за лична грижа са практични и наистина полезни, те също се предлагат в перфектна опаковка, за да не се налага да губиш време и за това.
Ако търсиш перфектния подарък за специален човек тази година, P&G ще превърне сезонното пазаруване в по-лесно откогато и да било с нови коледни подаръчни комплекти. Само избери един от стилните сетове с любимите си продукти и се наслади на усмивки в коледната сутрин. Този път, не само на усмивките на любими те хора, но и тези на децата от SOS Детски селища България, тъй като при покупката на всяка опаковка, даряваш за SOS Детски селища.
3a всяка покупка на подаръчен комплект с марка Oral-B, Gillette, Gillette Venus, Pantene, Old Spice и Head&Shoulders, в периода 15.10.-30.12.2020г. Procter&Gamble ще дари 1 лв. на SOS Детски селища България.
Ако мислите да зарадвате някой с подарък за Нова година и все още се чудите какво да бъде - ето една чудесна идея. Така ще се включите в тази чудесна кампания. 
Показвам и останалите комплекти, които също участват в кампанията. Великолепни са всички предложения.
Аз имам тази впечатляваща електрическа четка на Oral-B Smart 4 4500 Design Edition Cross Action, която подарих на приятеля ми. Той остана очарован. Сподели, че до сега не е използвал електрическа четка за зъби. Още с първото използване усети зъбите си перфектно чисти. Сякаш зъбите му станаха идея по-бели. Още нещо, което той оцени е, че зъбите не станаха чувствителни и определено защитава венците. Забелязва, че се мие всеки път с голямо удоволствие и четката му носи супер изживяване. Той обича джаджите, а и държи на усмивката си. Така, че електрическата четка Oral-B Smart 4 4500 се оказа перфектния подарък за него.
Комплектът съдържа една дръжка с 2-минутен таймер, зарядно, накрайник и кутия за съхранение при пътуване. Предлага 40000 пулсации/мин, 8800 осцилации/мин, 3D почистване, 3 програми, Bluetooth. Изглежда изключително елегантна. Също така е лека и удобна. Четката е малка и позволява почистване на зоните, които са по-трудни за достъп от обикновените четки. Заобленият край почиства целия зъб в дълбочина, заобикаляйки всеки зъб поотделно. Пише, че премахва повърхностните петна от първото измиване благодарение на специалната избелваща програма за приложението на смартфон Oral-B. Има таймер в дръжката, който помага лесно да спазваме времето за четкане, препоръчано от зъболекарите. Нещо много яко е, че ако натиснем твърде силно по време на четкането, се активира сензора за налягане (червена светлина на гърба на четката), който ни предупреждава. В същото време четката автоматично намаля скоростта на въртене, така че венците ни да бъдат защитени. Много ме кефи, че има Bluetooth, който се свързва с приложението Oral-B на телефона ни и така получаваме обратна връзка в реално време за процеса на почистване. Можем да запазим в историята и да виждаме личната си статистика. Ако не сме си изтеглили приложението пък, в дръжката има таймер, благодарение, на който знаем колко време е минало. Четката започва да вибрира за кратко на всеки 30 секунди и препоръчва смяна. Така ще вибрира 3 пъти, за да сигнализира, че сме четкали за 2 минути, както е препоръчано от стоматолозите. Има 3 програми за почистване:
Ежедневно почистване - стандартна програма за ежедневна хигиена на устната кухина, за 2 минути.
Чувствителен - работи с по-ниска скорост, като предлага по-деликатно четкане, препоръчва се за хора с чувствителни зъби.
Избелване - редуващи се скорости за полиращ ефект върху повърхността на зъбите, ефективно намаляване на повърхностните петна.
С едно зареждане четката може да работи 12 дни. Индикаторът й винаги показва нивото на заряд на батерията и предупреждава, когато е необходимо презареждане.
Уникална е тази четка и е чудесен подарък за всеки, който държи на хубавата си усмивка.
Можете да я откриете на https://www.emag.bg/.
Бихте ли се включили в кампанията и кой комплект бихте избрали? 

Цекувки и до скоро!

0 коментара: