Sebamed Products Review

декември 29, 2020 Maia Georgieva 0 Comments


Запознанството ни със Sebamed беше доста отдавна. Тогава бях още студентка и си спомням, че пробвах измивен гел за лице и шампоан. Сега отново се срещам с марката и изпробвам три техни продукта - шампоан против косопад, душ-гел и мляко за тяло. Супер развълнувана съм, че отново използвам техни неща и се чудя защо през годините не съм си ги взимала. Определено има какво да предложат на кожата и косата ни. 

Шампоан против косопад Sebamed Anti-Hairloss Shampoo

Шампоанът против косопад на Sebamed намалява косопада чрез активиране на нормалната функцията на скалпа и почиства изключително нежно, Грижи се и предпазва косата и скалпа със стойност на рН от 5.5. 100% без сапун и алкали. Комбинация от NHE комплекс (получен от ниацин) и кофеин подобрява кръвообращението в кожата на скалпа. Натурален екстракт от Гинко билоба подпомага положителното действие на NHE комплекса и храненето на корените на косата. рН 5.5 стабилизира структурата на косъма, прави косата по-малко податлива на изсушаване, заплитане и накъсване и я поддържа силна и блестяща. Hexyl nicotinate ester (добре позната съставка при лечението на различни заболявания), активира максимално циркулацията на кръвта, което спомага за подхранване и снабдяване с кислород на корените на косата.
Шампоанът е подходящ за ежедневна употреба и за всички типове коса, включително при чувствителен скалп и стресирана коса. Има гъста прозрачна текстура с лек и приятен аромат. Разпенва се чудесно и измива косата отлично. Прави я лъскава, жизнена, обемна и много здрава. Обикновено сменям често шампоаните си, но откакто започнах да се мия с този, не го сменям. Със сигурност виждам промяна в начина, по който изглежда косата ми и я намирам за страхотна!

СПА душ гел Sebamed Spa Shower

Душ гелът е подходящ за ежедневно почистване, като релаксира кожата и я оставя еластична, гладка и хидратирана. С екстракт от водни лилии и нежен активен комплекс за измиване, за да поддържа хидролипидния баланс на кожата. Успокояващите и овлажняващи съставки обгрижват кожата и я оставят мека и еластична. Съдържа алантоин, който успокоява и изглажда кожата. 100% без сапун и алкали. С рН стойност от 5.5
Супер много исках да пробвам този душ-гел. Само по описанието и готината опаковка ми изглеждаше супер як и че ще достави истинско спа изживяване под душа. Текстурата му е гелообразна, гъста, прозрачна и със син оттенък. Изключително нежен, мек и деликатен към кожата. Пише, че има ароматерапевтичен ефект, благодарение на аромата на екстракта от водни лилии и парфюма, които съдържа. Наистина уханието е мега, мега релаксиращо и усокояващо. Мега як е този аромат и така хубаво ми действа в банята и ме отпуска... Божествен е! 
Почиства, хидратира и освежава кожата уникално добре. Благодарение на съставките си, кожата се чувства овлажнена и освежена, още докато я почиства. Кожата се чувства гладка и мека. Добавете го в банята си и няма да съжалявате.

Мляко за тяло Sebamed Nourishing Body Milk
Трайно хидратира и защитава кожата, като я оставя гладка и мека. С pH5.5. Поддържа и защитава естествената бариера на киселинната мантия на кожата. Клинично доказано увеличава съдържанието на влага в кожата с 26% и съживява сухата кожа, само след две седмици ежедневно прилагане. 30% липидно съединение възстановява хидролипидния баланс, подхранва кожата и я прави мека, гладка и здрава. Намалява загубата на вода през кожата. Пантенолът намалява дразненето и засилва овлажняващия ефект. Регенерира и успокоява сухата кожа, повишавайки нейната еластичност. Лесно се абсорбира в кожата и не оставя следи, въпреки богатата си подхранваща формула.
Студът навън, честото вземане на душ с гореща вода са едни от факторите, които изсушават кожата ми. За да й помогна да остане овлажняваща опитах овлажняващото мляко за тяло. Останах впечатлена колко овлажняващо е. Чудесна грижа за кожата, като дълбоко я успокоява и подхранва. Чудесна консистенция в комбинация с готин аромат. Попива хубаво и оставя супер усещане. Чудесно е за зимата и за тези, които имат екземи и суха кожа. 
Всички продукти можете да откриете на https://sebamed.bg/.
Споделете ми кои продукти на Sebamed сте пробвали.

Целувки и до скоро!

0 коментара: