Book Review: Да се влюбиш преди Коледа на Теодора Жулиенова

декември 03, 2020 Maia Georgieva 0 Comments

Здравейте!
Още щом видях корицата на книгата "Да се влюбиш преди Коледа" на Теодора Жулиенова ми стана толкова коледно. Побързах да прочета историята, която българската авторка ни поднася точно за Коледа. Сега прочитам последните страници, затварям корицата и съм готова да споделя моя пост за книгата, с който се надявам да ви съдвам мноого коледно настроение! Вълшебна история, която ще потопи всеки в коледния свят. Книгата разказва за Алис Грийн, която дълги години работи като репортер за местния вестник. Има чудесна работа, на която се е отдала напълно, но й липсва любовта. Тайно се надява най-после и тя да срещне своя човек, който ще направи живота й пълен. Любовта й липсва най-много по Коледа. Идва денят, в който има възможност да докаже колко е добра в работата си и точно по Коледа се налага да замине за Сиатъл. Освен куфарите, тя носи със себе си онзи Коледен дух. Какво се случва там и как продължава интерсната история, оставям да разбере сами, след като прочетете книгата. Както казва авторката - направете си топло какао, насладете се на уюта вкъщи и разберете дали по Коледа се случват чудеса! 
Ето и няколко любими цитата от дневника на Алис Грийн: "Животът ми е книга. Ако постоянно прочитах един и същи абзац, нямаше как да разбера какво следва.", "Колко пък струва любовта? Един живот и още малко.", "Да се влюбиш преди Коледа е хубаво. Така имаш два повода за празник."
"Да се влюбиш преди Коледа" идва точно навреме за празниците и създарава едно чудесно чувство, че коледната магия е жива и по Коледа се случват чудеса. Изключително лека и разтоварваща. Носи ни уют и топлина, както и най-важното - любов и надежда!
Подарете си я за Коледа, насладете й се и повярвайте в магията.
Можете да я откриете тук
Целувки и до скоро!

0 коментара: