UMAY Honey

декември 18, 2020 Maia Georgieva 0 Comments

Обичате ли мед? Аз изключително много. Като една истинска пчеличка Мая. През зимата това е едно от сладките неща, които похапвам ежедневно. Сега се наслаждавам на вкусния мед с маслодайни рози на UMAY. Това е български бранд, чиито продукти се отличават с отношение, уникален вкус и елегантност! В търсене на по-здравословен начин на живот и начини за справяне с негативната среда се заражда идеята за малката семейна пчелна ферма, която наричат УМАЙ/UMAY. Името Умай идва от богинята майка за прабългарите, върховно женско божество, майка на бога слънце и покровителка на децата, бременните жени, плодородието и природата. Разбира се, какво по-подходящо име за здравословен природен продукт? Пчелната ферма се намира в района на село Искрец, по точно в с. Завидови. Това е планински район, известен с чистота на въздуха и природата си.
Предлагат различни видове мед. Като манов, планински билков, ароматерапевтичен, с лавандула, както и с маслодайни рози. Аз за първи път опитах мед а рози. Вие пробвали ли сте такъв? А с лавандула? Освен това правят от натурална восъчна основа много красиви свещи. Направо ти идва да ги похапнеш и в първия момент на всички им приличат на нещо за ядене. Предлагат чудесни подаръчни комплекти, които ще очароват всеки. Този, който имам аз съдържа мед с маслодайна роза и свещ от натурална восъчна основа.
Много исках да опитам точно този мед, защото разбрах, че е абсолютен хит на пазара сред почитателите на мед. Представлява съчетание на гурме храна и ароматерапия – изискана хармония от вкус и красота. Маслодайните рози са известни със своите ползи. Добавени са в меда по специална рецепта и съхнат в него. Технологията прави възможно качествата на розите по естествен път да преминат в меда. В резултат се получава мед с ароматерапевтични свойства. Като са запазени всички добри качества. Имено тази технология прави продукта единствен по рода си в България.
Ползите от тази комбинация са: седативни свойства, срещу състояние на тревожност, повишава либидото, помага за здрава и красива кожа, подпомага храносмилането, има антиспазмични свойства, детоксикира и подпомага изчистването на кръвта и изхвърлянето на токсините, подпомага имунната система, има антимикробно и антибактериално действие. 
Медът изглежда изключително примамливо в сладкото бурканче. Има богата, гъста текстура, която се топи в устата. Тоооолкова вкусен. И както казват UMAY: "Един продукт е съвършен, не когато няма какво да добавиш към него, а когато няма какво да му отнемеш!". Точно такъв е медът с маслодайни рози. Вие пробвали ли сте мед с рози до сега?
Свещта от натурална восъчна основа прилича на медена пита и е супер, супер интересна за подарък. Все още не съм я запалила. Сърце не ми дава да й разваля съвършената форма.
Можете да откриете комплекта ето тук.
Освен това се насладих и на ароматите и нежния пламък на три ръчно изработена свещи. Те са направени от кокосово масло и най-чистия пчелен восък добит от пчелите на UMAY. Към тях са добавили и етерични масла.
Първата свещ е пачули. Направена е от натурален пчелен восък, кокосово масло, етерично масло от пачули. Маслото от пачули енергизира и освежава, отърсва от чувството за стрес и умора. Мощен афродизиак, повишава либидото и скесуалната енергия. Пачули маслото има заземяващ и балансиращ ефект върху емоциите и прогонва летаргията, депресията и тревожността.
Следващата свещ е чаено дърво. Направена е от натурален пчелен восък, кокосово масло, етерично масло от чаено дърво. Действа и на психиката – успокоява, намалява напрежението и тревожността, подобрява работоспособността и благоприятства за концентрация на вниманието.
Третата свещ е иланг-иланг. От натурален пчелен восък, кокосово масло, етерично масло от иланг-иланг. От древни времена ароматът на растението иланг-иланг е считан за аромат на “любовта и чувствеността”. Ароматът на маслото е сладък, пикантен, с нюанси на жасмин и гардения. Иланг-илангът има положително действие върху нервната система, премахва безпокойство и напрежение, чувствата на гняв и страх. Маслото е ефикасно при депресивни състояния, умора, безпокойство, безсъние, ПМС. Като афродизиак, маслото Иланг-иланг има стимулиращо еротично действие - усилва половото влечение. Ароматът създава лека еуфория и разкрепостява чувствеността. То е едно от най-еротичните и романтични масла. Помага при фригидност и импотенция. Масло на средната нота. “Масло на наслаждението”. 
Трите свещи са изключително готини и са чудесни за подарък. Идват в красива кутия, а стъклените шишенца с коркова тапа са толкова сладки. Първоначално всички си мислят, че са нещо за хапване. Вече запалих и пробвах и трите. Ароматите им са божествени. Уханията се усещат и изпълват стаята, но не са силни и натрапчиви. Веднага свещта с чаено дърво ми стана любима. Истинско вълшебство за сетивата. Просто медът и свещите се допълват за 100% гарантирана наслада. 
Можете да ги отриете и разберете повече за тях ето тук
Заедно с UMAY Honey раздаваме коледни медени подаръци! Вижте в профила ми в Instagram тук, за да разберете как да участвате. Наградата е същата кутия като моята, която включва мед с маслодайни рози и свещ от натурална восъчна основа.
Споделете ми дали сте пробвали продуктите и кой ви хареса най-много. Можете да ги разгледате и поръчате на https://umaystore.eu/. Предлагат и други също толкова готини комплекти.

Успех!

0 коментара: