Christmas Gift Guide

декември 15, 2020 Maia Georgieva 0 Comments


Вече приключих с пазаруването на подаръци за Коледа. Показвам Ви последните неща, които пристигнаха наскоро. Реших да ги покажа и да Ви дам и идеи. Опаковани са в очарователни кутии и правят подаръка да изглеждат още по-празнично. Много ми харесва да подарявам подаръчни комплекти, защото изглеждат много стилни. Ето какво избрах да подаря. 
Започвам с грижа за кожата и този чудесен комплект на Holika Holika Good Cera. Това е техният най-, най-вълшебен хидратиращ крем с церамиди, който всички хвалят. Комплектът съдържа хидратиращ крем с церамиди 60 мл., хидратиращ крем с церамиди 20 мл. и възстановяваща хидратираща емулсия с церамиди 2x20 мл. Предоставя на кожата плътност, хидратация и комфорт, благодарение на чудесния си състав и нежна консистенция. 
Тази година L'Oréal Professionnel ни изненадват с луксозни лимитирани подаръчни кутии с избрани продукти. Тук имам една от тези великолепни кутии, включваща шампоан и маска от серията за силно увредена коса Serie Expert Absolut Repair Gold Quinoa + Protein. Мисля, че са точно за косата на майка ми, която е доста суха от постоянното боядисване.
Също така грабнах и още един комплект на L'Oréal Professionnel, който пък реших, че ще е страхотен за сестра ми. Това са шампоан и балсам от серията Serie Expert Inforcer, която е срещу късане на косата. Тази серия е просто вълшебна. Ако не сте я опитали все още - препоръчвам!
Ето и нещо много сладко - крекер с изненади от Jane Iredale. Това е минерална, висококачествена, безвредна и cruelty free козметика, която използвам много често. В празничния крекер Lip Kit Dazzle откриваме две червила-моливи за сочни устни, както и острилка. Цветовете им са празнични - червен и розов. Придават лек цвят и блясък. 

Кое предложение Ви хареса най-много и бихте грабнали?
Целувки и до скоро!

0 коментара: