Guess by Marciano

декември 16, 2020 Maia Georgieva 0 Comments


За какъв коледен подарък си мечтаете? Днес Ви показвам идеи за коледни подаръци от OLsimple. Сайтът предлага голямо разнообразие от дрехи, обувки, чанти, аксесоари, козметика от над 100 бранда. Подготвили сме специална селекция, вдъхновена от обладалото ни коледно настроение. Това са два чудесни комплекта за нея и него в чудесни златисти опаковки, които определено ще са прекрасни коледни подаръци за вашите родители или приятели. Със сигурност много ще ги харесат и ще им се зарадват. 
Дамският комплект Guess by Marciano съдържа парфюм 100 ml, лосион за тяло 200 ml и мини парфюм за чанта 15 ml. Ароматът е елегантен, чудесен за зимата. Чувствена композиция, състояща се от сочни плодове, цветя и нежна топла ориенталска база. Парфюмът By Marciano for Women е цветно-плодов аромат. Връхните нотки на аромата Guess By Marciano for Women започва с пресен сладък грейпфрут и кардамон и уникално Кюрасо. Сърцето се състои от лек жасмин, божур и завладяващи орлови нокти. Базата се състои от чувствен мускус и скъпоценна деликатна ванилия. Най-силно усещам нотките на ванилия и кардамон. 
Мъжкият комплект Guess by Marciano включва парфюм 100 ml, душ гел 200 ml и део спрей 226 ml. Още щом помирисах аромата, ми допадна супер много. Класически, мъжествен, привлекателен, изключително дълготраен аромат за съвременните мъже. Свежа композиция с цитрусови, ароматни и дървени акорди се отваря с ухания на мандарина, джинджифил и лавандула, овкусени с черен пипер и пикантни нотки. Ароматната сърцевина разцъфва с градински чай, воиолетки, нероли, карамбола и размарин, а кадифената основа се състои от абаносово дърво, пачули, амбра, кожа и мускус. Приятелят ми не дочака Коледа и веднага го опита. Хареса му и няма търпение да го получи официално на Коледа, за да започне да го използва. Несъмнено и вашата половинка ще го одобри. 
Пробвали ли сте тези аромати и харесат ли ви?
Можете да ги откриете на olsimple.com.В сайта ще откриете и още много прекрасни предложения за Коледни подаръци. 

Целувки и до скоро!

0 коментара: