Medik8 – Серум Hydr8 B5

декември 17, 2020 Maia Georgieva 0 Comments


Съвършената кожа е възможна благодарение на Medik8. Всеки, докоснал се до продуктите им знае за какво говоря. Иновативна медицинска козметика, чиято цел е красива кожа за цял живот. Това е тяхната мисия. Да дадат възможност на хората да поддържат кожата си здрава и красива. Всички продукти са с активни и клинично доказани съставки. Опаковките на серумите са направени изцяло от стъкло, а от 2018 година стъклените бутилки на Medik8 съдържат 40% рециклирано стъкло. Също така използват изцяло рециклирана пластмаса. Линията за домашна употреба за грижа за кожата на Medik8 се стреми да осигури всичко: резултати, професионални съвети, красива опаковка, прекрасни аромати и текстури. Защо да избирате между приятнитното изживяване и резултатите, когато можете да имате всичко това с Medik8?
Един от най-продаваните продукти на Medik8 е техният хидратиращ серум Hydr8 B5. Малко съкровище, което ще преобрази кожата. Сред основните му задачи е да хидратира  трайно в дълбочина. Съдържа хиалуронова киселина, както и витамин В5. Хиалуроновата киселина има овлажняващи свойства. Притежава способността да увеличи 1000 пъти собственото си тегло във вода. Привлича влагата от заобикалящата атмосфера в кожата, оставяйки я подхранена и еластична. Витамин В5 (пантотенова киселина) - подобрява регенеративната функция на кожата, както и задържането на влагата. Има противовъзпалително действие и облекчава дискомфорта в кожата, причинен от дехидратация. Не съдържа изкуствени оцветители, парабени, палмово масло, аромати, фталати и алкохол.
Красивото стъклено шишшенце крие прозрачен серум на водна основа без аромат. Лек и приятен за всяка кожа. Не дразни дори чувствителната кожа и не запушва порите. Нанасям го върху почистено лице два пъти на ден - всяка сутрин и вечер. Поставям 5-6 капки директно върху лицето. Може да се нанася и първо върху дланта, а след това да се нанесе с пръстите на ръцете. След като го поставя го разнасям с нежни масажни движения по кожата до пълното му абсорбиране. Оставям така минута-две, за да попие напълно. Приказен е за кожата - оставя я мека на допир и хидратирана. Серумът попива напълно в кожата и не оставя мазно или лепкаво усещане. Чувствам кожата си стегната, успокоена и омекотена.
Цената му е 93 лв. и можете да го откриете на https://medik8.bg/
Опитвали ли сте продукти на Medik8 и кой ви е любим?

Целвуки и до скоро!

0 коментара: