NAILBOX Домашна грижа: Перфектният подарък

декември 07, 2020 Maia Georgieva 0 Comments


Здравейте!
В последно време прекарвам повече време у дома и винаги си намирам някаква домакинска работа. От това кожата на ръцете ми стана доста по-суха, а ноктите ми - тънки и чупливи. Тъкмо навреме пристигна най-новата кутия на NAILBOX. Това е тяхното есенно-зимно издание за домашна грижа. Темата на кутията е: "Перфектният подарък". Наистина кутията се оказва чудесен подарък, защото съдържа истински съкровища за спасяване на кожата и ноктите ви.
Нека ви разкажа малко за NAILBOX, ако все още не сте чували за тях. Това е първата абонаментна кутия в България, посветена на маникюра. Изданията са сезонни: Зима, Пролет, Лято и Есен. Съдържа 7-9 различни продукта. Като към всеки продукт има подробно описание и кратки инструкции за използването му. Като цяло излиза мноого по-евтино и изгодно, ако си кутите кутията, отколкото всеки продукт поотделно.
В най-новото издание на кутията ще откриете 7 интересни продукта, посветени на грижа за ноктите и кожата на ръцете. Съдържа козметиката за маникюр и педикюр, която ще ви е необходима през студените месеци. Ще се докоснете, както до професионални продукти, които впечатляват със своето бързо действие и високо качество, така и до най-новите и интересни предложения на доказани козметични марки. Изключително много ми допадна избора на продукти, който са направили. Всички са нови за мен и не бях пробвала. Идеални са за зимата и определено ще спасят кожата на ръцете и краката ми, както и ноктите ми.

Икаров Органичен балсам за ръце Зима за нормална и суха кожа Ikarov Winter Hand Balm
Ikarov Winter Hand Balm представлява балсам за ръце със 100% натурални съставки, който дълбоко хидратира и защитава сухата и напукана кожа на ръцете през зимата, възстановявайки нейната мекота и нежност. Ароматът на канела в съчетание с етеричните масла от портокал и мандарина вдъхват празнично настроение. Формулата на балсама съдържа органични масла от ший и кокос и органични етерични масла от канела, портокал и мандарина, които подхранват и хидратират кожата в дълбочина, създавайки защитен слой върху нея, активизират кръвообращението и я предпазват от напукване като възстановяват мекотата ѝ и подсилват устойчивостта ѝ на студ и вятър.

Крем за ръце Kinetics Nail Systems Ltd. Professional Hand Care Rich Cream
Професионален, лечебен крем за ръце с богата формула за много суха кожа. Подходящ за употреба при студено време. Предпазва кожата от всякакви тежки климатични условия. Подходящ за ежедневна употреба. Разфасовка 150 мл. Този крем е наистина перфектнят крем за ръце. Опаковката е много стилна и цели 150 мл. Определено това количество ще ви стигне за зимата. Текстурата му е плътна, гъста, кремообразна. Притежава изключителен аромат, в който се влюбих от първо намазване. Ухае супер луксозно и хубаво. Сякаш ми напомня на някой парфюм, но не мога да се сетя точно кой. Ароматът хем е дълготраен, хем се усеща леко и ненатрапчиво. Омекотява прекрасно като оставя кадифено усещане. Нежно ароматизира ножата и уханието се усеща задълго след това. Влюбена съм в този крем за ръце! Мога да го използвам и нанасям непрекъснато. Видях, че Kinetics предлагат още два вида, които също бих опитала.

Заздравител за нокти Cuccio Forté 
Грижа за разслоени и чупещи се нокти С екстракт от Полски хвощ, вливащ силата и гъ вкавостта на Природата в нокътя. Естествената система за заздравяване на нокътя, която действа и отвътре и отвън.Формалдехид и Толуен! Forté е заздравител за нокти, напоен с масло от полски хвощ - естествен заздравител за нокти и три-комплексен нонишозин-Е, който предотвратява напукването и изсъхването и стимулира по-бърз растеж на здрав нокът. Опаковката на заздравителя е чудесно матово стъклено шишенце. Течността е безцветна и не се усеща силен аромат. Вече го използвах и нанесох два пласта, за да заздравя ноктите си. Дано вече не се чупят толкова много. Оставя ноктите гладки и блестящи.

Възстановяващо олио за кожички нар и смокиня Cuccio Cuticule Revitalizing Oil
Естествена маслена смес, богата на антиоксиданти - овлажнява, защитава и лекува кожичките и ноктите. Нарът е естествен антиоксидант, смокинята овлажнява, освежава и съдържа витамин С. Също в симпатично стъклено шишенце. Вече го опитах. Нанесох по ноктите и около кожичките и хубаво втрих. Олиото е гъсто и леко мазничко. След кратко изчакване, попива. Има много приятен аромат, който се запазва по ноктите. Хубаво омекотява кожичките и подхранва ноктите.

Маска за ръце Iroha Pearl Repairing Gloves
Следващият продукт, който открих е хидратираща маска  anti-aging маска за ръце Pearl Repairing Gloves от Iroha с ефект против стареене. Те я под форма на ръкавици. Меката вътрешност е напоена с високоефективен серум, който съдържа екстракт от перли, витамин Е, урея и16 естествени екстракта.  Интензивно подхранваща и хидратираща е, като подобрява еластичността на кожата и благодарение на антиоксидантните активни съставки има защитен и стягащ ефект. Ръкавиците се състоят от мек слой плат, напоен с подхранващ серум, както и от водоустойчив външен слой. Това създава един вид сауна ефект, който усилва и ускорява усвояването на подхранващия серум.
Поставят се за около 15-20 минути, след което се масажира останалия серум. Все още не съм направила маската, но със сигурност следващите дни ще я използвам. 

Cuccio Naturale DetoXSoak  Herbal Foot Soak
Това е барче за крака. Използва се много лесно, като се разтвори във ваничка с топла вода. След това потаяме крачетата и се отпускаме за около 15 минути. Изглежда много готино. Изобщо всички продукти на бранда Cuccio са суперски. 

Крем против калуси с еленска маз и боров зехтин Pedibaehr Hirschtalgcreme
Основните съставки на крема са супер интерсни и готини. Съдържа боров зехтин, натурална еленска маз (екстракт), пчелен восък, масло от жожоба и шиа. Предназначен за грижата на прекомерно натоварена кожа (спортисти). Работи отлично за третиране на мазоли, калуси и синини, като прави кожата отново мека и еластична. Комбинацията от пчелен восък, масло от жожоба и шия подхранват, а боровото олио освежава и ободрява.
Може да се нанася сутрин и вечер върху засегнатите участъци с масажни движения. Много полезем продукт. Има плътна бяла текстура и мега свеж аромат на борчета. Имала съм няколко неща на бранда и съм се убедила в качеството им. Несъмнено и този продукт ще работи отлично. 

Можете да откриете кутията на https://mynailshop.eu/.
Споделете ми кой от продуктите ви хареса най-много?

Целувки и до скоро!

0 коментара: