New Catrice Beauty Products

декември 01, 2020 Maia Georgieva 0 Comments

Винаги пиша ревютата за новите продукти на Catrice с голямо желание. Ето, че отново имат нова колекция за есен/зима 2020 година и бързам да напиша за нещата, които пробвах. Това са хидратиращ фон дьо тен True Skin, гел лак за нокти ICONAILS и гланц за устни за обем Plump & Shine. С тях се създава прекрасна празнична визия. Този сеозн тенденциите варират от естествен грим „истинска кожа“ до изразителни стилове, насочени към съвършенство. Общото между всички е, че феновете на грима искат техните любими продукти да бъдат лесни за употреба и да предлагат максимално действие. CATRICE, със своите четири основни тенденции, дава отговора. Естествен или перфектен външен вид? Съвършенството и автентичността са контрастната двойка, която сегашната тенденция очертава. Както „безупречен“, така и естествен стил на грим - и в зависимост от настроението или повода, вашият любим външен вид може да варира. Новите продукти на тази тенденция са подходящи за широк спектър от приложения и дават както минималистични, така и интензивни и изразителни резултати.

Хидратиращ фон дьо тен Catrice True Skin

Хидратиращият фон дьо тен True Skin е най-добрата тайна за красота за естествен и в същото време равномерен тен. Грижовният, дълготраен фон дьо тен със средно до високо, надграждащо се покритие, нежно прави незначителните несъвършенства и зачервявания незабележими, като същевременно се усеща лек като перце върху кожата. За несравним и естествено матов завършек „истинска кожа“. Веган формулата с хиалуронова киселина и масло от семена на диня осигурява интензивна хидратация. Опаковката е чудесна и изглежда като много по-скъп фон дьо тен, а е само 13,99лв. Стъклено шишенце с помпичка. Има четири цвята, като моят е 010 Cool Cashmere. Идва ми идея по-светъл и може би ще си взема друг, идея по-тъмен. Консистенцията му е доста течна. Трябва да се нанася бързо, защото сякаш доста бързо започва да изсъхва по кожата. Определено бих се съгласила, че е супер покривен и прикрива несъвършенствата и зачервяванията, както и за това, че не се усеща. Иска ми се обаче да беше идея по-хидратиращ. Съветвам ви да го нанасяте върху добре хидратирана кожа. Аз винаги го поставям след като съм нанесла доста хидратиращ крем. Оставя естествен завършек - не е нито матов, нито блестящ. Ще го откриете в сайта тук.

Гел лак за нокти ICONAILS
Гамата лакове ICONails се е увеличила с пет нови нюанса, като No 100 - парти животното веднага ми хареса. И вие също го харесахте, нали? Да, самият цвят се казва Party Animal. Сууупер красив празничен блестящ цвят, който си пасва отлично с гланца, за който ще прочетете по-долу. Като останалите лакове от серията и този дава супер покритие и блясък. Цената му е 5,49лв. Ще го откриете ето тук.

Catrice гланц за устни за обем Plump & Shine
Гланцът за устни е в симпатична опаковка с пухкав двойнозаострен апликатор. Предлага се в осем различни цвята. Моят е номер 080, който е красив вишнев цвят. Текстурата му е кремообразна, лека и малко лепкава, с много приятен аромат. Има леко до средно покритие и е доста дълготраен за гланц. Прави устните по-обени и плътни. Дава полупрозрачен цвят и гланцов завършек. Прекрасен за всекидневието и допълващ всяка визия. Цената му е 8,19 лв. Можете да видите останалите цветове ето тук
Какво ще кажете? Готини са, нали? Какво от новите на неща на Catrice опитахте вие?

Усмивки и до скоро!

0 коментара: