Simone MAHLER Skin Defense Anti-pollution Concentrate & Mask

ноември 11, 2020 Maia Georgieva 0 Comments


Два любими продукта, с които искам днес да ви запозная. Те са на френския бранд Simone MAHLER, който е идея по-луксозен и нещата им, които съм имала са били изхабявани до последната капка. Просто всичко е страшно добро и кожата ми се чувства разкошно с тях. Наскоро Simone MAHLER представиха нова гама продукти - Anti-pollution. Включва крем и маска за лице, които се борят срещу замърсяването. Предназначени за активни жени, чиято кожа е негативно засегната от вредните влияния на околната среда. Подходящи за всяка възраст и за всеки тип кожа. Изсветляват и изравняват тена, насищат кожата с кислород и изглаждат, както и укрепват кожната бариера.
Многобройни проучвания показват, че замърсения въздух и битовите замърсители водят до увеличаване на сърдечни, съдови, белодробни заболявания и различни видове рак. Според Агенцията за опазване на околната среда (EPA), някои проучвания показват, че нивата на замърсяване в закрити помещения могат да бъдат от 2 до 5 пъти по-високи от нивата на замърсяване на открито. Причините? Прахови акари, изпарения при готвене, миризми от продукти и лъчения от цифрови екрани и телефони. Това може да доведе до сериозни кожни обриви и здравословни проблеми.
Многобройните епидемиологични проучвания показват, че замърсяването води до нарушаване на основните функции на кожата, включително: преждевременно стареене на кожата, прекомерна загуба на хидратация, мътен и уморен вид на кожата.
Кожата ни е подложена на много външни атаки от замърсяването и затова Simone MAHLER създаде нова гама продукти. 

Концентриран анти-полюшън щит крем 
Simone Mahler Anti-pollution Concentrate

Новият анти-полюшън щит крем третира и предпазва кожата от замърсяване, предотвратява преждевременното й стареене. Ограничава адхезията на частиците по кожата, благодарение на леката текстура, която оставя незабележим защитен слой върху кожата. Осигурява оптимална антирадикална защита с екстракт от ацерола. Стои върху кожата като естествен защитен воал. Нанася се върху финалният серум и/или крем, който ползвате в момента.
Съдържа хидратиращо-преструктуриращ комплекс (масло от Inca Inchi, глицерин от растителен произход) - укрепва бариерната функция на кожата. Както и комплекс против свободни радикали (екстракти от морска лавандула и грозде) - за забавяне на стареенето, причинено от замърсяване и UV лъчи. Не на последно място съдържа детоксикиращ антиоксидантен комплекс (екстракти от ацерола, глухарче и мирта) - за възстановяване на блясъка на кожата.
Щит-кремът се използва сутрин, като се нанася върху финалния продукт, който ползвам. По този начин се явява последна стъпка за защита на кожата през целият ден. Лично аз понякога го използвам самостоятелно. Нежната флуидна текстура с мееега готин и луксозен аромат буквално се топи в кожата. Попива съвсем бързо и напълно и оставя прекрасно усещане за скъп продукт. Освен сутрин, за по-добър ефект, може да се нанася и вечер. Като тук го поставям като първи продукт, който нанасям след като съм почистила кожата. Вечер продуктът е нещо като терапия за кожата. След него вече нанасям нощните продукти. Дава ми толкова луксозно усещане този продукт. Не утежнява и чувствам кожата си просто вълшебна с него.

Анти-полюшън маска
Simone Mahler Anti-pollution Mask

Продължавам нататък и към следващия продукт, който също е феноменален. И той е специално разработен за жената, живееща и работеща в големия град, която ежедневно излага кожата си на вредните влияния на околната среда. Маската действа като микро-ексфолиант на кожата, улеснява нейното обновяване и почиства всички замърсявания на повърхността. Този продукт е обогатен с въглен от бамбук. Маслената кремообразна текстура на маската улавя всички частици и замърсявания на повърхността на кожата и се превръща в нежно мляко при контакт с вода. Детоксикира и дълбоко почиства кожата от токсини. Кожата остава наситена с кислород и изключително мека и сияйна. Съдържа детоксикиращ комплекс - екстракт от бамбукови въглища и ацерола, които незабавно възстановяват свежестта и сияйността на кожата. Енергизиращ анти-оксидантен комплекс - екстракт от сусамово масло и корени от женшен - за намаляване на вредното въздействие на замърсяването. Хидратиращ и омекотяващ комплекс - масло от Inca Inchi, хамамелис и глицерин на растителна основа - за омекотяване и укрепване на бариерната функция.
Маската може да се използва 2-3 пъти седмично на идеално почистена и подсушена кожа. В началото я изполвах по три пъти в седмицата, но толкова много я харесах, че вече си я пестя. Изобщо не ми се иска да свършва. Нанасям тънък слой от черната кремообразна консистенция с готин аромат и оставям така за 10-15 минути. След което с влажни пръсти и леки масажни/кръгови движения втривам маската. Постепенно започва да се трансформира в тоалетно мляко. Определено това ми е супер любимо и още с втриването усещам кожата си уникална. Накрая изплаквам с вода. Не мога да ви опиша колко хубаво изглежда кожата след това и колко е нежна и приятна на допир. Изключително добро попадение е тази маска за съживяване на кожата, която буквално грейва.
Като заключение мога да кажа, че и двата продукта са удивителни и определено мноого ми се харесаха. Със сигурност всяка жена трябва да им се наслади и да усети блаженството от използването им. Чудесен ритуал за красота, който неутрализира вредното въздействие на замърсяването.

Целувки и до скоро!

0 коментара: