Make-Up News by Gabriella Salvete

ноември 14, 2020 Maia Georgieva 0 Comments


Та-даааа! Пълна кутия с продукти на Gabriella Salvete. Преди около два месеца получих тази изненада и определено си е супер кеф. Чудех се кое да разгледам по-напред и кое да пробвам първо. Брандът ми е познат и смятам, че е с ненадминато качество и отлично съотношение цена-качество. Кутия съдържа страхотни нови продукти на Gabriella Salvete. Разбира се, ще ви представя новите неща по-подробно и отблизо. Нека да започваме!
Трите палитри тук са супер готини. Gabriella Salvete Lumi & Glow е озаряваща пудра. Моята е в нюанс 02. Съдържа три нюанса, на които ще се накефите, ако обичате нежно блещукащи хайлайтъри. Опитах и тяхната матираща пудра Gabriella Salvete Matte Powder в цвят 02. Супер нежна е и на допир се усеща толкова, толкова нежна на допир, просто кадифено мека. Докато я поставям с четка почти не се разпрашва. Не стои като брашно върху лицето. Хубаво матира и дава естествен завършек на лицето. Веднага харесах дизайна и опаковката на бронзиращата пудра Gabriella Salvete Bronzer Powder SPF15. Просто толкова красива изглежда в опаковката. С принт като слънце. Напомня ми на лято, на плаж и море. Моята е нюанс 03, който е блестящ бронзов цвят. Наистина ще е страхотен за лятото, когато имам тен. Бронзиращата пудра ще успее да го подчертае перфектно.
В тази супер красива и грабваща окото лилава тубичка се крие хидратиращ кремообразен хайлайтър Gabriella Salvete Miracle Cream Highlighting. Има го в два цвята - 01 Be A Star и 02 Be Loved. Моят е 02 Be Loved, който е супер нежен розовеещ цвят. Консистенцията му е мноого приятна и с лек готин аромат. Разпределен върху скулите, им придава нежно сияние.
Хаййдее, дойде време да ви покажа и палитрата с цели 16 цвята сенки Gabriella Salvete Palette 16 Shades. Уникално красива е и през прозрачния капак се виждат чудесно пасващите си цветове на сенките. Повечето цветова са в кафявата/нюд гама. Истинска есенна еуфория. Наистина носят толкова есеено настроение. Имаме както по-светли нюанси, така и по-тъмни. Като цяло могат да се смесват перфектно и да се създадат дооста, наистина доста цветови комбинации. Съдържа 11 блестящи и 5 матирани цветове. С хубава пигментация са, особено блестящите цветове са със супер пигментация. Спуках я от използване тази палитра и мисля, че на доста от цветовете ще им се види дъното.
Gabriella Salvete Trio Highlighting Palette Хайлайтъри е палитра с хайлайтъри. Съдържа три цвята - един по-прасковен, един по златист и кафеникав. Прасковеният и златистият са много нежни блестящи цветове. А кафевият е матов и е доста добър за контуриране. 
Този коректор е един от продуктите, които използвам всеки ден откакто получих кутията. С мек апликатор, който нанася течната консистенция лесно. След това го преливам с пръст или бюти блендер. Получава се чудесен завършек.
Като един истински фен на очните линии, мноого се зарадвах да видя, че са добавили и такъв продукт. Ако и вие сте пристрастени към очните линии, подушвам да пробвате тази. С удобен апликатор тип писалка, правещ перфектна наситено черна линия. 
Gabriella Salvete Contour Brush и Gabriella Salvete Make-up Brush са съответно четка за контуриране и четка за фон дьо тен. С мега, мега пухкави, меки и гъсти косъмчета. Изключително качествени и приличат на скъпи четки. Както дръжките, така и косъмчетата са доста качествени. Веднага започнах да ги използвам и отлично разпределят както бронзанта, така и фон дьо тена. Ах, тези мини розови бюти блендерчета! Да ги схрускаш. Все още не съм ги отворила, но през следващите дни ще го направя. Все още си ги пазя в блестящата им опаковка. Ще ги използвам за нанасяне на коректор под очите.
Gabriella Salvete Perfect Skin Коректори за жени 
Пробвала съм спиралите на Gabriella Salvete, но точно тази не бях. Panoramico Argan Oil е спирала за обем. Пише, че съдържа арганово масло. Лилавата опаковка с металически отблясък е много готина. Четката й е сравнително дебела и в края си става по-тънка. Прави хубави обемни и плътни мигли в наситен черен цвят. 
Тук имам и няколко автоматични молива за очи с тънки пицси. В тюркоазен, бял и кафяв цвят. Много се зарадвах и на молива за вежди Gabriella Salvete Brow Definer. Пише, че е за перфектно коригиране и фиксиране на веждите и, че е водоустойчив. Моят е в номер 20 - тъмно кафвят цвят. В другия си край има четка. Чудесен молив за вежди, с който се работи много лесно. Цветът ми пасва перфектно и стои супер естествено. Обезателно го пробвайте, ако си търсите нов молив за вежди. 
В кутията открих толкова много червила и глосове. Започвам с течното червило с матиращ ефект Gabriella Salvete Matte Lips. Стилна матова черна опаковка с нещо като прозоре, през което се вижда цвета. За мен бяха избрали 103 Pink Passion, който е дооста наситен розов цвят, подходящ повече за вечерни излизания. Консистенцията е течна, но изсъхва мега бързо върху устните. Едно нанасяне на плоския мек апликатор дава супер плътен и наситен розов цвят. Не се усеща аромат. Използвах го два пъти и наистина е доста дълготрайно. Със сигурност е чудесен продукт и бих го взела и в други цветове, защото този не е много ежедневен. 
Gabriella Salvete Ultra Glossy е глос за устни с блестящи частици. Има плосък удобен апликатор. Пише, че поддържа устните копринено меки, прави ги оптически по-големи и ултра лъскави. Моят е в цвят 06 - прекрасен плътен розов цвят с нежни блестящи частици. Нито прекалено светъл, нито прекалено тъмен. Абсолютно съвършения розов цвят, който винаги търся. Формулата му е много добре пигментирана за гланц. Не усещам да има аромат. Стои супер блестящо и глоси, ако разбирате какво искам да кажа. А и освен това предава чудесен цвят. Изобщо супер продукт. Бързо се превърна в мой любимец и е един от най0използваните от кутията. Препоръчвам го определено. 
Подхранващото и разкрасяващо масло за устни Gabriella Salvete Lip Oil е невероятно. До сега не съм имала подобен продукт. Много ми напомня на Lancome Juicy Shaker. Опаковката е прозрачна и през нея се вижда гланца. Изглежда розов, но нанесен стои прозрачно. Има лек плодов аромат. Апликаторът е доста голям и пухкавичък. Съдържа подхранващи и хидратиращи масла.
Супер добър продукт за зимата, защото прави устните копринено меки. Овлажнява отлично устните и ги оставя обемни и блестящи. 
Открих и още един хидратиращ балсам за устни, който обаче, не е течен, а е под формата на стик. Това е Gabriella Salvete Miracle Lip Balm в цвят 102. В опаковката изглежда цветен, но стои полупрозрачно. Дава мноого, много лек, едва доловим приятен цвят. Не усещам да има аромат. Освен лек цвят, дава сияен блясък. Усеща се приятно върху устните и ги омекотява чудничко. Опаковката е в метален цвят в горната си част и в бебешко розово в долната. Много проятен продукт в хубава, стилно изглеждаща опаковка. 
Ето ги последните две неща за устни. Gabriella Salvete Natural Lip Balm е натурален балсам за устни. В мека тубичка с пухкав апликатор в края си. Изстискваме тубичката и апликаторът се напоява с балсама. Моят се казва Plum. Красив кафяв цвят, много подходящ за есента. Освен цвят, дава и добър блясък. Има подхранваща консистенция, която осигурява хидратация и мекота на устните. 
Иии, последното червило, което пробвах е Gabriella Salvete Colore Lipstick. Използвам го доста често и много ми се хареса. Самата консистенция е много нежна и мека. Супер кремообразна и се усеща много, мноого проятно на устните. Същевременно е супер пигментирано. Има го в 12 различни цвята и още шом го пробвах, ми се прииска да го имам и в други цветове. Моето е в нюанс 07, което наситено розово. Стои плътно, с приятен розовеещ цвят и леки брокатени частици. Направи ми впечатление, че е дооста дълготрайно и се задържа върху устните часове наред. Когато се поизтрие пък, остава лек розовеещ цвят върху устните и блестящи частици, които блещукат тук-там. 
В кутията бяха добавили и два лака. До сега не бях пробвала техни лакове за нокти. Те са от една и съща колекция - Gabriella Salvete Long Lasting Enamel. Цветовете, които бяха подбрали са 23 Red Wine и 52 Mystic Nude. Първият е наситен тъмно червен цвят без блестящи частици, който е идеален сега за зимните месеци. Цветът е плътен и дори едно нанасяне е достатъчно за постигане на хубав червен цвят. Докато другият лак е в по-нежен нюд цвят с лилав отблясък. Стои полупрозрачно върху ноктите, като лилавият отблясък нежно проблясва. 
Усещам как скоро ще си слагам изкуствени мигли и ще бъда като истинска принцеса с тези така барбенски изглеждащи изкуствени мигли. Нямам търпение да ги пробвам за някой повод. Gabriella Salvete False Eyelashes Princess са в чудесна розова кутийка. В нея открих дори и лепило.

Целувки и до скоро!

0 коментара: