My MyK Bulgaria Skin Care Products

ноември 18, 2020 Maia Georgieva 0 Comments

Хей, здравейте!
Този пост е за всички почитатели на корейската козметика. Знаете ли, че корейките са популярни с т.нар. “порцеланови” лица, тоест съвършени? И аз като тях искам да имам съвършена кожа и обожавам корейската козметика. Наскоро попаднах на сайта MyK Bulgaria, в който се предлагат продукти на супер известни корейски брандове. Те ме зарадваха с три чудесни неща. Използвам ги от около месец и кожата ми се чувства просто прекрасно. Това са почистваща пяна за лице на HOLIKA HOLIKA, крем за лице и маска на NACIFIC.

HOLIKA HOLIKA Soda Pore Cleansing Bubble Foam

Разглеждайки продуктите, веднага погледа ми се спря на измивната пяна за лице със сода HOLIKA HOLIKA Soda Pore Cleansing Bubble Foam. Направи ми впечатление заради готината опаковка със силиконова мека четка. Никога до сега не съм имала такава почистваща пяна за лице, която е с помпичка и четка. Да, да, да! Казах си, че веднага трябва да я имам. Тя обещава да почисти в дълбочина, като стяга порите, матира кожата, регулира отделянето на себум и контролира нежеланото омазняване. Подходяща е за всякъкъв тип кожа, особено за мазна и проблемна. Съдържа сода, минерална вода и екстракт от растението сапунче. В опаковката изглежда прозрачна течност, която при натискане на помпичката излиза върху четката под формата на мека пяна без аромат. Достатъчно е да натиснете помпичката един-два пъти и ще получите супер много пухкава и нежна пяна. Допирам четката върху навлажненото си лице и започвам да масажирам. Усещането е супер приятно. Четката спомага за засилване на кръвообращението на кожата и има енергизиращ и тонизиращ ефект. Обичам след това да оставя четката и да доразтрия пяната върху лицето си с ръце. Още първия път забелязах колко нежна и мека е. Оставя кожата на лицето със сатенеа мекота. 

NACIFIC Fresh Herb Origin Mask

Първият продукт на NACIFIC, който опитах е тяхната маска за лице Fresh Herb Origin Mask. Това е хидратираща и освежаваща тена маска за лице с билкови екстракти. Готиното при нея е, че е направена изцяло от естествени влакна - фибри от бананова кора, растителни влакна и прах от жасмин. Представлява тънък, но много плътен лист. Маската беше обилно напоена със серум. Пише, че серумът е нещо като перлата в короната на Nacific - Fresh Herb Origin. Той съдържа патентована съставка Greenol - комплекс от 6 растителни екстракта, богати на антиоксиданти, които успокояват и хидратират кожата, възстановяват нейната свежест и нежност и я предпазват от агресивното влияние на околната среда. Има лек и изглючително приятен билков аромат. Поставих я и стоях с нея около 20 минути, за да може серумът да попие хубаво в кожата. След това я свалих и масажирах останалото количество, докато попие. Усещах кожата си чудесна - супер хидратирана, но без мазно чувство. Освен това нещото, което ми направи впечатление беше, че я усещах супер, супер стегната. Просто сякаш бях нанесла някакъв стягащ крем за лице. Избистри тена и кожата стоеше свежа и сияеща.

NACIFIC Real Floral Air Cream - Rose
А ето го и най-страхотното нещо, което съм опитвала напоследък. Това е супер въздушния и лек крем с розови листенца на NACIFIC Real Floral Air Cream - Rose. С прах от френска роза, който съдържа витамини А и С, които изсветляват, освежават и избистрят тена на лицето. Алантоинът успокоява, а кофеинът ревитализира и стяга уморената кожа. Опаковката на крема е матова, полупрозрачна и е направена така, че наистина веднага ти се иска да имаш крема. Консистенцията му е под формата на лек и въздушен гел. Прозрачна е, но леко оранжавееща. Кремът съдържа екстракт и листенца от червена роза, които могат да се видят в самия крем. Те са много малки и нежни и при масажиране се разтварят върху кожата. Кремът полива напълно в кожата и я оставя превъзходна. 
Всички продукти можете да откриете на https://my-k.bg/, Определено съм си набелязала още неща, които предполагам също ще са толкова ефикасни и нежни към кожата.


Целувки и до скоро!

0 коментара: