Biomed Products for Perfect Smile

ноември 21, 2020 Maia Georgieva 0 Comments


За хубавата усмивка се изисква грижа и постоянство. За това разбрах обаче след като доста си изпатих. Последният път, когато си чистих зъбния камък зъболекарят ми каза, че имам кариес, който трябва задължително скоро да направя. Аз обаче не го послушах и така и не отидох. Сега, след като не съм обърнала внимание навреме и след като не попаднах на добра зъболекарка, доста си изпатих. Не бъдете като мен и винаги редовно ходете на преглед и то при наистина добър зъболекар. Сега полагам доста повече грижа за зъбите си. Надявам се скоро отново да мога да се усмихвам спокойно и да имам красива усмивка. Наскоро започнах да използвам натуралните продукти на Biomed. Позната ли ви е тази марка? Аз за първи път опитвам техните неща. Това е една от продуктовите линии на руския бранд Splat, разпространен в повече от 70 страни в света, включително в и България. Нещата са предимно от естествени продукти, достигайки до 99% естествен състав. Не съдържат парабени, флуорид, синтетични аромати или оцветители. Пробвах три от техните пасти. Освен тях избрах и една вода за уста. 









Опаковките на пастите наистина са чудесни. С много красив дизайн - блестящи и е нарисувана самата съставка, която съдържа.
Започвам с пастата за зъби която ми хареса страшно много. Това е Biomed Biocomplex toothpaste. 98% натурална паста за зъби за цялостна орална грижа и свеж дъх. С 18 активни природни съставки. Съдържа натурални етерични масла от градински чай, евкалипт, розмарин и кедър, които се грижат за венците и осигуряват приятен естествен аромат. Калциевият хидроксиапатит възстановява и укрепва емайла. Екстрактите от живовляк и брезови листа са естествени антисептици и се грижат за венците. Екстрактът от лайка отстранява неприятния дъх. Има готин светло зелен цвят и униклаен билков аромат. Консистенцията й е доста плътна и гъста. Разпенва с хубаво. Пастата работи просто перфектно. Дали с ръчна или електрическа четка за зъби, винаги почиства перфектно. Чувствам ги супер гладки през целия ден. Дъхът ми също остава свеж задълго.
Другата паста, която опитах е Biomed Sensitive toothpaste. Още една чудесна паста, която се грижи за венците и понижава чувствителността на зъбите. Определено в момента имам нужда точно от такива пасти. Още по-хубавото е, че е 99% натурална. Формула с 15 активни натурални съставки, обогатена с екстракт от семена от червено грозде, който поддържа венците в отлично състояние. Л-аргининът + Калциевият хидроксиапатит заздравяват и възстановяват емайла и понижават чувствителността на зъбите. Формата комбинира още екстракти от брезови листа и живовляк, които оказват добро въздействие над състоянието на венците. Пастата има плътна гъста консистенция със светло розов, а ароматът й е свеж. Много мека и нежна е. Измива чудесно и осезаемо усетихме, че облекчава чувствителността на зъбите.
Biomed Calcimax toothpaste е последната паста, която избрах да опитам. Определено много бързо ме грабна още по описанието и опаковката си. Пише, че е натурален продукт с 99% активни природни съставки. Заздравява и реминерализира емайла. Формулата е с 13 активни натурални съставки, обогатена с екстракт от брезови листа за пълна грижа за венците. Л-аргининът + калциевият хидроксиапатит заздравяват и възстановяват емайла и понижават чувствителността на зъбите. Пастата предлага съчетание от дисолвин + сода за деликатно почистване на зъбите. Формулата е с комплекс от розова глина и водорасли за здрави венци. Пастата има изключително свеж аромат и плътна светло розова консистенция. Разпенва се сравнително добре. Оставя свежо усещане и почиства хубаво. 

Имаше голям избор от води за уста като аз избрах Biomed Well Gum. Тя е за раздразнени венци и съдържа есенциални масла. Пише, че не само освежава дъха, но едновременно се бори срещу зъбната плака и помага за опазване здравето на венците и зъбите. Намалява чувствителността на зъбите, защитава от зъбния налеп, поддържа венците здрави и укрепва емайла. У дома редовно използваме вода за уста и не оставаме без такъв продукт. Използваме я след хранене, както и сутрин и вечер след измиване на зъбите, за да направя дъха си още по-свеж и да укрепя венците. Много харесах тази вода за уста. Дори ми допадна още на външен вид заради красивата опаковка, през която се вижда красивия светло зелен цвят на водата. Вкусът й също ми допадна. Не е химичен и твърде силен, а много приятен, билков. Ароматът е лек и ментов. Използвам около половин капачка за да изплакна устата си. Усеща се съвсем леко лютене. Изключително добре почиства зъбите, като си оставя гладки. Дава невероятно свежо усещане и дъхът ми е свеж за доста дълго време. Отделно се грижи и за заздравяване на венците ми, като ги облекчава, стяга и спира кървенето. Определено водата за уста се хареса и на двама ни с приятеля ми.
Като заключение мога да кажа, че се радвам, че опитах продуктите и определено ме спечелиха с красиви опаковки, натурален състав, ефективност и чудесното усещане, което оставят. Вие кои от продуктите на Biomed сте пробвали и сте останали доволни? Можете да ги откриете в Лили дрогерие и Дм.

Целвуки и до скоро!

0 коментара: