Cipria 3 in 1 Mascara

ноември 12, 2020 Maia Georgieva 0 Comments


Оу, да! Нова спирала на хоризонта! И в толкова красива розова опаковка! На италианска марка, непозната и напълно нова за мен. Заинтригувах ли ви? Хайде, четете по-надолу, където ви разказвам повече за Cipria 3 in 1 Mascara.
Cipria e италианска козметична марка, която предлага натурални продукти за красота и здраве. Чудя се как до сега не съм попадала на нея? Имат чудесни неща. Със сигурност ще си взема да пробвам още тяхни продукти. 
Спиралата се води 3 в 1 - дължина, извиване и обем. Изобщо всичко, което търсим от една спирала. Опаковката на спиралата е много красива. Особено ми хареса това, че е в цвят розово злато. Има сравнително дебела четка с косъмчета, която е леко вдлъбната посредата. Удобна е за нанасяне и прецизно оформяне на миглите. Формулата е лека, обогатена с подхранващи съставки. Не се усеща тежко на миглите. Още след първите няколко изпозлвания спиралата ми допадна супер много. Миглите изглеждат страхотно с нея. Прави ги супер плътни. Определено дава чудесен обем и супер наситен черен цвят. Не ги слепва и наслоява. Продъжавам да я използвам с удоволствие и определено ще я повторя.
Цената на спиралата е 19.40 лв. Ще я откриете както в магазина им в Mall Plovdiv - Партер, така и он-лайн на https://cipriamakeup.bg/
Можете да ги последвате във Facebook и Instagram.
Споделете ми дали сте пробвали нещо на Cipria.

Целувки и до скоро!

0 коментара: