Christmas Gift Ideas from Beauty Land

ноември 13, 2020 Maia Georgieva 0 Comments

Хей, хей, Коледа е само след 41 дни и определено вече е време да помислим за подаръци на любимите ни хора. Какво по-хубаво от любов и грижа за кожата? Днес ви представям няколко продукта на Bath&Body Works и Victoria’s Secret, които ще са чудесен коледен подарък за всички, които обичат ароматните изживявания. Аз мноого бих се зарадвала, ако получа нещо точно такова, а с удоволствие бих подарила такъв подарък, защото знам, че ще се хареса. 
Започвам с нещото, което веднага привлече погледа ми, а именно блестящият ароматен спрей на Victoria’s Secret Love Spell Shimmer. Знаете колко ароматни, колко добри са техните спрейове и лосиони за тяло. Уханията просто се запазват по кожата и дрехите с дни. Носят се след вас и където и да минете оставяте ароматен воал. До сега не съм имала от блестящите им спрейове и този е първият, който пробвам. Казах си - идеален ще е за Коледа - нежно ухание и много блясък! Точно от това имаме нужда по Коледа! През прозрачната опаковка можете да видите нежният лилав цвят и златистите частици, които просто танцуват в бутилката. Обичам да я разклащам и да наблюдавам танца им. Велико! Хайде да преминем и към аромата, нали? Хора, наистина ухае божествено яко, а на ръката и деколтето ми остават леко да блещукат златистите частици. Love Spell е с нежен аромат на череша и праскова. Сладък и лек аромат, подходящ за ежедневието, в който аз се къпя напоследък.
Още нещо не само много ароматно, но и пухесто и нежно е сапунът на пяна Bath&Body Works Pumpkin Cupcake. Бутилката е доста стилна за сапун за ръце. С готини детайли и с яка помпичка в мраморен цвят. Виждате ли този толкова як топло кафяв цвят на сапуна? А когато го изпомпиш, се превръща в мека, пухкава и божествено ароматна пяна. Името на сапуна е кексче с тиква/тиквен пай и точно това се усеща. Тиква, мед, ванилия. Уха! Накара ме да припадна от кеф! Много вкусен аромат! Определено всеки път щом се измия с него ми се прияжда десерт от тиква! (Не, не съм яла от сапуна все още, знам, че ще е глупаво, но просто ми дайте кексче с тиква!)
Ако обичате ръцете ви да ухаят чудесно, ето нещо, което е не само много ароматно, a и полезно. Това толкова сладко нещо в джобен формат е антибактериалния гел на Bath&Body Works, който несъмнено ще ви изненада с неустоимия си аромат! Изобщо, ако сте опитвали техните антибактериални гелове, значи знаете, че изненадват със суперски аромати! Моят е French Lavender и ухае на супер свежа лавандула с нотки на кехлибар. Убива 99,9% от най-често срещаните микроби. Ръцете ми доооста дълго след това продължават да ухаят. 
Кремът за ръце Jingle Bell Berry е от коледната празнична колекция на Bath&Body Works, която включва четири такива сладички аромата. Супер, супер коледно и сладко е това кремче! Чак в началото не исках да го използвам, за да не разваля готината тубичка. Розова и блестяща точно като за мен! Съблазнителен аромат и кашмирена мекота за кожата! Коледа определено ухае на пълна кошница с плодове от хвойна, искряща червена боровинка и бял мускус.

Всички продукти, за които Ви разказах, както и още много други на Bath&Body Works и Victoria’s Secret можете да намерите в магазина за козметика “Beauty Land”. Намира се в Пловдив на ул.”11-ти август” 4 (Италианската улица) зад Главната.

Освен това можете да поръчвате продукти по Instagram и Facebook страниците им с лични съобщения, тъй като онлайн магазинът им все още не е готов.
Кой от четирите продукта, които показах Ви хареса най-много и бихте си взели?

Целувки и до скоро!

0 коментара: