Натурални серуми за растеж на мигли коса Si Lash и Si Hair

ноември 12, 2020 Maia Georgieva 0 Comments

Хей, привет!
Хайде да видим колко от вас искат да имат по-дълги мигли и коса? Обзалагам се, че всички! Познах, нали? Ето нещо, което ще ви помогне да ги имате. Това е комплектът на Si Lash, който съдържа серум за растеж на миглите и серум за растеж на косата. Като бонус в кутията ще откриете още няколко продукта като бюти блендър, лента за коса, четка за мигли и вежди, кърпа за коса, козметичен несесер. 

SI LASH серум за подхранване и възстановяване на мигли и вежди

Серумът SI LASH стимулира растежа на миглите и веждите, тяхното сгъстяване и уплътняване, предотвратява прекомерното им падане. Пише, че видими резултати от използването на SI LASH се постига след две седмици. Ефективната формула на SI LASH изисква прецизно нанасяне на серума само в основата на миглите на горния клепач. Серумът е в много готина златиста опаковка. Има тънък писец, който позволява прецизното нанасяне. Течността е лека и без аромат. Не дразни и не щипе на очите. Нанасям го вечер след като почистя грима си и нанеса околоочния крем.

SI HAIR серум за бърз разстеж и възстановяване на коса. 

Серумът SI HAIR стимулира растежа, възстановява изтощена от боядисване и третиране коса. Не само ще сгъсти и уплътни косата, но и ще предотврати прекомерното й падане. Придава обем и блясък. Консистенцията му е гъста и леко мазна, с наситен билков аромат. Нанася се с масажни движения в корените на косата и по краищата. След това изчаквам и изплаквам. Дава сила на косата и я прави много лъскава и жива. 
Мега много се накефих на кърпата и лентата за коса. Толкова меки и пухкавички са. Веднага започнах да ги използвам. 
Винаги е добре да имаш един нов бюти блендер. Поне аз си нанасям фон дьо тена с бюти блендер и все ги захабявам много бързо.
Несесерът ще е супер полезен при пътувания за съхранение на козметиката ми.
Четката за мигли и вежди пък е доста блестяща и сладка. 
Кутията е чудесна и би била идеална за коледен подарък. 
Можете да я откриете на https://promo.silash.com/. От бранда ми предоставиха код за 10% отстъпка на комплекта - "maia10”, възползвайте се и се поглезете.
Кой продукт ви се стори най-готин?

Целувки и до скоро!

0 коментара: