Винаги вкусно с Olympus Foods

ноември 07, 2020 Maia Georgieva 0 Comments


Вкусно, много вкусно! Обожавам всички продукти на Olympus Foods. Феноменални са и винаги ми харесва каквото и тяхно да си взема. Толкова истински и невероятни вкусове. Винаги искам още и още от тях. Ето и няколко от най-любимите ми неща, които си похапвам редовно. 
Започвам с любимия ми планински чай, който съдържа 100% натурални съставки и е без консерванти, оцветители, кофеин и захар. Направен е от мурсалски чай, набран на ръка по планинските била и изсушен натурално в продължение на 7 дни в определена контролирана среда. Чрез процес на чиста, нежна инфузия в гореща вода, мурсалският чай отдава всички свои вкусове, аромати и полезни вещества. Добавят се листа от стевия, за да придадат само малко сладост. Накрая, преди да пастьоризират и бутилират чая, добавят плодов сок. Има 4 невероятни вкуса – мента, лимон, праскова и арония! Всички супер много ми допадат и обичам да го пия навсякъде - у дома, на работа, на разходка. Опаковката му също много ми допада. 
Сред най-любимите ми продукти в момента са котидж сиренето и крем сиренето, които са с малко калории, но богати на протеини! Изключително гъсти, маслени, плътни и с неустоим вкус! Обезателно ги опитайте и знам, че ще ви се харесат. Може да се намажат на филийка или да се комбинират с плодове, зеленчуци, мюсли. А също така можете да си ги хапнете и директно от кофичката. 

Още нещо мноого, ама наистина много вкусно са йогуртите им. Имат богат вкус, супер гъстота и копринено мека, гладка текстура.
Разбира се, Olympus Foods имат и сиренце, което присъства редовно на трапезата ни.
А ето го и мега вкусния сок от портокал, който ми прави компания всяка сутрин на закуска и винаги, когато просто искам да пия нещо освежаващо. Направен от 100% концентриран сок.
Не мога да не спомена и ядковите напитки Carpos. Толкова вкусни и освежаващи! Особено много обичам тяхното бадемово мляко. Обичам да го пия директно, както и да го добавям към различни ястия. Просто уникално е!

А кой е вашият любим продукт на Olympus Foods?
Целувки и до скоро!

0 коментара: