Да усетим лукса и меката топлина на изтока с Kala Nature

февруари 09, 2022 Maia Georgieva 0 Comments


Здравейте!

Колко хубави продукти имат само Kala Nature. Никога няма да ми омръзнат и искам да опитам нови и нови неща. След като преди време ви разказах за няколко техни неща (можете да видите поста ми ето тук), сега реших да ви покажа още. Това са продукти, грижа за лицето с натурален състав - скраб за лице, измиващ гел с активен въглен, крем за лице и балсам за устни. Невероятна грижа, идваща от Индия, в което ще се убедите още с първото докосване до продуктите. Толкова премерени и балансирани като текстури, аромат и действие. Няколко стъпки, с които кожата на лицето ще се чувства витализирана, нежна и мека.
Признавам си, че скрабът за лице и измивният гел бързо ми станаха фаворити - готини текстури с вълшебни аромати, които почистват прекрасно кожата и я оставят балансирана и свежа. Ухаят наистина мноогоо приятно. Подходящи са за всеки тип кожа и определено няма да ви разочароват.
Измиващият гел за лице с активен въглен (Activated Bamboo Charcoal) съдържа алое вера, бамбуков активен въглен и розово масло. Чрез мощните си натурални съставки се справя с проблемната кожа, почиства и премахва мъртвите клетки. Текстурата му е много яка - черна, с готин аромат. Една помпичка е достатъчна за измиване на цялото лице. Образува пухкава пяна и докато разтривам, усещам невероятния аромат. Кожата остава уханна, перфектно почистена и прекрасно омекотена. Определено е един от тези продукти, които ще искате да не свършва.
Скрабът за лице с бамбуков въглен (Bamboo Charcoal Face Scrub) премахва нечистотиите и наслагванията в кожата, дълбоко ексфолира и абсорбира мръсотията от порите, подобрява кожната текстура, намалява размера на кожните пори, контролира излишното омазняване. Има супер готина на пръв поглед твърда текстура със сив цвят, от която загребвам. Усеща се много по-мека, отколкото изглежда. Също така има мега як аромат. Хубаво втривам върху влажно лице с пръсти. Усещат се малки приятни ексфолиращи частици. Мноого добре почиства кожата и я оставя мега свежа и нежна. Нещо, което ми направи впечатление е, че скрабът е доста икономичен.
Подхранващият крем за лице (Face Nourishing Cream) е със сандал и алгае. Подходящ за всички видове кожа. Овлажнява и подхранва кожата.Стяга порите и действа като антиоксидант. Намалява появата на тъмни кръгове и петна. Осигурява естествена хидратация. Дава гладка кожа и по-добър тен. Ревитализира и тонизира кожата. Балансира омазняването. Изравнява тена и кожната текстурата. Има много приятна и нежна текстура с хубав осезаем аромат. Използвам го всяка сутрин, за да овлажня и подхраня кожата си. Попива бързо и не омазнява. Усещам изключително приятно кожата си след него - отлично хидратирана, немазна, кадифено мека, благоуханна и просто разкошна.
Аюрведичният балсам за устни личи (Lip Balm Litchi) е в много сладка опаковка. Третира сухи и напукани устни. Прави ги меки, еластични и блестящи. Отличен овлажняващ и подхранващ агент. Помага против стареене и възстановява. Поддържа устните хидратирани за по-дълго. Предпазва от външни вреди и изсушаване. Осигурява естествено изглеждащи и красиви устни. Освежава с прекрасен аромат. Хубаво разтърквам с пръст в бурканчето, за да се разтопи балсама, който се превръща се в мека, нежна като масло текстура, която омекотява вълшебно устните. Също така има изключително приятен аромат.

Кой продукт ви заинтригува най-много? Какво сте опитвали на Kala Nature?

Моежете да разгледате всички продукти на: https://www.kala.bg/

Целувки и до скоро!

0 коментара: