City Cocoon шампоан и балсам

февруари 24, 2022 Maia Georgieva 0 Comments


City Cocoon вече имат и продукти за коса. Йейй! Много харесвам серумите им и стара ми също им е голяма фенка. Сега имаме и два вида шампоани и балсами, които да изберем според това какво искаме за нашата коса. Аз, разбира се, веднага пробвах шампоана за обем и балсама за подхранване. Първо да отбележим страхотните опаковки! Много свежи, в сладурски бонбонести цветове и с удобни дозатор и помпичка. Безсулфстни са и не съдържат никакви вредни съставки като парафин и силикони.
Шампоанът има за цел да премахне ефективно замърсяванията от скалпа и косъма, да направи косата блестяща. Внимателно са съчетали нежно почистващи и подхранващи съставки, които не утежняват. И такива, които придават въздушност и лекота. Съдържа пшеничен протеин, кератин, алое вера, антистатичен агент. Има прозрачна текстура с аромат на сладичко. Тъй като е безсулфатен, не прави много пяна, но много добре почиства косата. Нежен е към косъма и скалпа. Също така е подходящ за боядисани коси и ще се погрижи да запази цвета.
Балсамът за за лесно разплитане и подхранване ще придаде блясък, лекота и копринена мекота. Улеснява разресването, хидратира и подхранва.
Сред състава имаме витамин А, Е и D, масло от авокадо, арганово масло, растителен глицерин. Текстурата е много приятна - гъста, млечно бяла, отново с този сладникав готин аромат. Нанасям богато количество и изчаквам така няколко минути, за да подейства. След това изплаквам и се наслаждавам на мека, блестяща и здрава коса.

Абе, изобщо много са яки. И тези така готини опаковки ми седят много сладкичко в банята.

Вие видяхте ли новите продукти и какво на City Cocoon ви е любимо?

Моежет да ги откриете на https://www.citycocoon.bg/.

Целувки и до скоро!

0 коментара: