Любимо от TianDe

февруари 19, 2022 Maia Georgieva 0 Comments

Здравейте!
Продължавам с нови продукти за мен от TianDe. Откакто се докоснах за първи път до продуктите им, не мога да спра да ги използвам. Всичко е разкош за косата и кожата. Нека да видим какво имаме тук този път.
Първо, разбира се, показвам продукти за коса - любимата ми категория. Тук имаме шампоан и балсам от серията „Златен джинджифил“. Те са точно за моя тип коса - сухи крайчета и мазен скал. Освен, че действат срещу омазняването, помагат и срещу пърхот. Чудесна комбинация от билкови екстракти. Активират и стимулират микроциркулацията в скалпа, стимулират и подхранват космените фоликули, укрепват корените, ускоряват растежа на косата. Нормализират работата на мастните жлези и премахват пърхота. Зареждат косъма с жизнена енергия, ефективно възстановяват структурата му, увеличават обема на косата. Ефективно решават проблема със сухите краища и мазните корени.
Основна активна съставка в продуктите включени в комплекта за бърз растеж на косата е джинджифилът. Какво прави джинджифила толкова полезен за косата?
Растението джинджифил е исторически признато за едно от чудесата на природата. Коренът на джинджифила, благодарение на свойства си, се използва от векове в медицината и козметологията.
Аюрведа препоръчва използването му за решаване на проблеми със скалпа и увредената коса. Нещо много интересно, което научих е, че жените в Индия в продължение на две хилядолетия, използват маски за коса, на основата на джинджифил.
И двата продукта имат много готин натурален аромат. Шампоанът е с млечна жълтеникава текстура, докато балсамът - с гъста зеленикава. Измиват разкошно и изобщо действието им е топ! Супер много ми харесват като комбинация и на моята коса се отразяват чудесно. Косата става жизнена и мека. Също така забелязвам, че не се омазнява толкова бързо. Изобщо не искам да свършват.
Още нещо, което веднага харесах, щом видях е солта за тяло „Зелен чай“, SPA technology. Ароматът й се усеща дори през опаковката.Толкова хубав аромат, който веднага ме ободрява и освежава в банята. Дава ми спа усещане докато го използвам. Наистина възстановява жизнеността и енергията на тялото. Нежните частици подобряват кръвообращението, увеличават тонуса и еластичността. Също така премахват натрупаните замърсявания, нежно ексфолират и помагат срещу целулит. Сред състава са: морска сол, екстракт от зелен чай, ланолин.
Вече имам опит с интимните гелове на TianDe и са хубави. Ето, че сега опитах и гела от младежката серия „InTop“. Който ни позволява да се чувстваме комфортно и да излъчваме увереност през целия ден. Съдържа повече от 99% натурални съставки. Изключително свежо ухаещ, нежен, приятен и деликатен. Не дразни интимните части.
Кремът за ръце "Слънчеви маслини" пък е истинско блаженство за сухите ми и напукани от студа ръце. Подхранва толкова хубаво кожата, че я оставя с божествена кадифена мекота. Попива идеално и изобщо не усещам мазен филм след това. Също така ухае супер нежно. Определено остава за мен един топ продукт, който ще взема отново.
Тук имам и един супер симпатичен плодов балсам за устни с ябълка. Опаковката му много ми допада. Пише, че съдържа витамин Е и пчелен восък. Освен, че омекотява и хидратира устните, им придава блясък и има готин аромат и вкус на зелена ябълка. Чуден!

Това са новите неща за мен от TianDe, които опитах и определено ме грабнаха от раз!
Можете да ги откриете на: Tiande_by_gall и на www.tiandegall.bg

Споделете ми за ваши любими продукти на бранда.

Целувки и до скоро!

0 коментара: