REN Clean Skincare - REN Global Protection & REN Vita Mineral Lip Balm

февруари 18, 2022 Maia Georgieva 0 Comments

Привет!
Два от емблематичните продукти на REN Clean Skincare - кремът REN Global Protection и балсамът за устни REN Vita Mineral Lip Balm. Защо ли ги опитвам чак сега? И аз не знам, но по-добре късно, отколкото никога. Разкошотийка са си и ще видите колко бързо ще ги заобичате и двете неща. Както знаете, продуктите на REN Clean Skincare са чисти, натурални, без парабени, сулфати и изобщо нищо вредно. Мисията на бранда e нулеви отпадъци. И тази цел се преследва във всяка стъпка от производствения цикъл. А всички опаковки са произведени от рециклирани суровини, които могат отново да се рециклират напълно. Дори тези с помпи. REN е първият бранд, който премахва металните части от бутилките с помпи, като по този начин ги превръща в напълно рециклируеми. А мотото им е "Чиста кожа, чиста планета!".
Кремът REN Global Protection Day Cream е идеален за чувствителната кожа, като я хидратира, успокоява и да защитава през целия ден. Бори се с хроничния дискомфорт, зачервяването и чувствителността.С прелестно нежна текстура и ужасно готин аромат. Не знам как го прави, но хем попива идеално в кожата, хем й дава добра доза хидратация и усещане за комфортност. Постига се балансирана кожа без лъщене, без омазняване. Тотален бестселър на бранда и абсолютен и мой фаворит сред продуктите им.
Може да се поръча от: https://beautylandshops.com/

Балсамът за устни REN Vita Mineral Lip Balm е другият жесток продукт. Води се успокояващ и защитаващ. Като съставът му е натурален - с масла от шеа и кокосово масло, както и екстракт от невен. Мога да кажа, че го предпочитам дори пред глос и червило в момента, защото устните ми са мега сухи и напукани постоянно. Нанасям го сутрин и веднага хидратира, подхранва и успокоява устните ми. Освен това ги прави да изглеждат мноого сочни.
Можете да го откриете на: https://simplybeauty.bg/

Кое на REN Clean Skincare ви е любимо на вас?
Още готини предложения ще откриете на: https://beautylandshops.com/

Целувки и до скоро!

0 коментара: