Top 5 of my Listerine Mouthwash

февруари 14, 2022 Maia Georgieva 0 Comments

Здравейте!

Реших да опитам няколко води за уста на Listerine и да направя класация според това колко са ми допаднали. Това са едни от най-използваните води за уста от мен и семейството ми и като цяло харесваме най-вече тях. Имат разкошни вкусове, стягат венците, освежават дъха, икономични са, защото се предлагат в големи разфасовки. Някои от тях разреждаме с вода, а други изпозлваме направи така. В зависимост от това дали е силна самата вода и трябва да се разреди с вода или е подходяща за изпозлзване и просто така. Изпробвала съм много от тях и като цяло имам наблюдения върху тях. В последно време винаги взимаме , защото е най-силна някак и много помага за стягане на венците. НАскоро дори прочетох, че доста хора са си спасили зъбите от парадонтоза именно с води за уста. Редовното им използване е предотвратило процеса и им помага. Откакто съм бременна гледам да ям повече храни, богати на калции и да се грижа по-стриктно за зъбите си. Та, изпорбвах пет различни вида вода за уста и споделям с вас, моите впечатления за тях. Подреждам ги, като започвам от най-харесваната. Първите три за мен са така да се каже най-силни и най-добре действат на венците ми за тяхното стягане.

Listerine Mouthwash Total Care Clean Mint - поставям я под номер едно, защото за мен това е най-добрата вода за уста. Мисля, че съм използвала около пет шишенца вече само от нея. Наистина, доста лютива, но пък отлично освежава, почиства и стяга венците.

Listerine Mouthwash Cool Mint - още една отлична вода за уста, също толкова пиперлива и люта, отново вършеща чудесна работа.

Listerine Mouthwash Cool Mint Mild Mint - друга добра, така силна и свежа вода, която нареждам на трето място.

Listerine Mouthwash Fresh Burst - определено освежава хубаво.

Listerine Mouthwash Stay White - още една вода за уста, която много добре почиства и оставя свеж дъх.

Споделете ми коя е вашата най-харесвана вода за уста.

Целувки и до скоро!

0 коментара: