Моят подарък за Св. Валентин за него

февруари 14, 2022 Maia Georgieva 0 Comments


Здравейте!

Ето какво съм подготвила за моята половинка за този Св. Валентин. Като цяло изборът беше много лесен, защото знаех какво иска. Продуктите са неща, които използва редовно и много харесва така, че няма как да сгреша. Изпитани, на готини марки, доказали се във времето като негови любимци. Нека да видим какъв подарък за Св. Валентин ще получи. 
Започвам с ножчета за бръснене за неговата самобръсначка. Тя е нова и реших да не му вземем и самобръсначка. Винаги използва Gillette комплект, като в момента е с Fusion 5. Мисля, че му допада. Той се бръсне всеки ден заради работата си и трябва да използва добра самобръсначка, за да не му се разранява кожата. Като цяло има чувствителна кожа и трябва да внимава с какво се бръсне и какви продукти използва за нея. Доста гладко бръсне със своите пет бръснача. Определено я пробвайте, ако все още не сте, защото според мен това е една от най-използваните мъжки самобръсначки.
Продължавам с един продукт за след бръснене, който много, много харесва и знам, че е един любимите му. Това е балсамът за след бръснене Nuxe Men. Заедно с хидратиращия крем-гел са едни от най-харесваните и пасващи продукти на кожата му. Подходящ за всеки тип кожа. Намалява зачервяванията и успокоява кожата, хидратира в дълбочина, освежава уморената кожа на лицето. Балсамът е с нежна текстура, която попива хубаво. Не оставя мазни или лъщящи следи. Ухае супер готино и мъжествено. Също така си върши чудесно работата - омекотява, хидратира, успокоява, намалява зачервяването след бръснене. Оставя я супер, мека, нежна, гладка и ароматна.
Имаме и шампоан KérastaseDensifique Bain Densité Homme, на който знаех, че най-много ще се накефи. Определено е топ сред мъжките шампоани и както за мен това е марка номер едно в грижата за косата, така е и за него. Дава плътност, жизненост, стимулация на растежа, подсилване. Супер доволен е от този шампоан и винаги казва, че косата му става страхотна с него - свежа, мека, гъста. С неохота споделя, като свърши поредната опаковка. Та, ето как отново ще го зарадвам, за да има хубава мека гъста и свежа коса.
Споделете ми какво сте приготвили за вашите половинки.

Целувки и до скоро!

0 коментара: