Colabo floral & Colabo woody Perfumes

февруари 03, 2022 Maia Georgieva 0 Comments

Здравейте!
Навярно сте видели новите аромати Colabo в дрогерии Лили. Наскоро и аз ги разгледах и определено изглеждат много готино. Успях да усетя всички пет аромата и да подбера моите любимци. Colabo е нишова серия парфюми. Те са 90% натурални унисекс парфюми в екологична опаковка от 100мл. Флаконите са масивни стъклени шишета с дървена капачка. Имам Colabo floral & Colabo woody. Ароматът им определено е много траен и се усеща през целия ден, дори се запазва по дрехите до самото им изпиране.

Colabo floral е приказен аромат, който ще ви следва където и да отидете. Нежен допир от листенца роза, съчетани с енергични нотки на къпина ще създадат най-красивата аура около вас. Ароматът е направен със съставки от натурален произход: роза дамасцена от Турция, къпина от Франция, кедър от Америка.

Colabo woody представя истинската същност на увереността. Дръзкият кедър и ароматното пачули, формират най-елегантното ароматно дуо в света. Това е аромат, който никога няма да забравите. Направен е със съставки от натурален произход: кедър от Мароко, пачули от Индонезия, кардамон от Гватемала и кора от Guaiacum от Парагвай. Определено този дървесен аромат ми е топ любимец измежду всички пет вида.

Можете да ги откриете в сайта на https://glamor.bg/

Вие пробвахте ли парфюмите на Colabo и кой ви е любим?

Целувки и до скоро!

0 коментара: