Да си оближеш пръстите с Mama’s

април 30, 2021 Maia Georgieva 0 Comments

Здравейте!
Любимо за обяд, а понякога и за вечеря - топла, топла франзелка, обилно намазана с лютеничка, айвар и малиджано. Някое чери доматче, кисела краставичка и воала - да си оближеш пръстите. Всичко на Mama’s е беузмно вкусно! Сякаш е домашно и току-що приготвено. Свързвам ги със спомените, които имах от детството си и топлата ароматна лютеница и апетитка, които приготвяше баба. В забързаното ежедневие е хубаво да имаме под ръка качествени продукти, с които хем в здравословно, хем винаги вкусно. 
Mama’s е македонски бранд за висококачествени айвари, малиджано, лютеница, боб, краставички и сладка. Всички продукти се произвеждат с подбрани суровини по традиционни рецепти!
За постигането на уникалния вкус и качество на продуктите Mama’s се използват само пресни плодове и зеленчуци, подбрани от най-слънчевите региони на Македония. Събирането и обработката им се прави в рамките на 24 часа, за да се запазят максимално качествата. Производството се осъществява само веднъж годишно и не се използват замразени продукти.
Продуктите Mama’s са 100% натурални– без консерванти, сгъстители, оцветители, овкусители и подсладители и притежават KOSHER, HALAL и VEGAN сертификати.
Опитах техните лютеничка, айвар и малиджано с перфектен вкус. Киселите им краставички са вкусни и хрупкави до последната хапка. Освен това обилно намазвам палачинките със сладкото от бяла диня, което си признавам - опитах за първи път и не очаквах да е толкова зашеметяващо вкусно. Страхотен сладък вкус, отиващ на всеки сладкиш. 
Споделете дали сте ги опитвали! А ако не сте - незабавно го направете! Обещавам, че е много, много вкусно!
Можете да ги разгледате на https://delicatessen.bg/

Целувки и до скоро!

0 коментара: