Caring for your skin in the bath

април 14, 2021 Maia Georgieva 0 Comments

Душ гел или душ пяна? Всъщност и двата продукта са ми много любими и използвам с кеф. Според мен почистват перфектно. Душ пяната като продукт открих преди няколко години и си взимам на различни марки от време на време. Имала съм на Nivea и Rituals. 
Сега реших да опитам Dove Shower Mousse Coconut Oil, която се оказа истинско блаженство за кожата. Пише, че съдържа кокосово масло. Както името подсказва, текстурата е под формата на мус. Супер пухкава, мека, богата и същевременно стегната пяна с готин кокосов аромат. Ммм, ароматът е просто топ. Просто прекрасен, много освежаващ. Веднага ще Ви хареса и напомни за слънчева лятна почивка на някой тропически остров. Винаги много се кефя, като гледам как излиза от бутлката. А самата тя е много удобна и лесна за използване. Разклащам, изпомпвам пяна и разнасям по тялото, като след това изплаквам. Много удобно, забавно и готино. Определено получих изненадващо количество продукт от бутилката. Като цяло харесах продукта. Толкова лесен за използване, същевременно ефекасен и много, много забавен. Освен това е на супер достъпна цена.
Също така си взех да опитам два нови за мен вида от душ геловете на Dove - Dove Silk Glow и Dove Velvet Soft, както и характерния за бранда Dove Deeply Nourishing. Dove Silk Glow е с кремообразна гъста текстура с много фин и нежен аромат.  Dove Velvet Soft също притежава кремообразна текстура и има по-цветен някак аромат. Dove Deeply Nourishing съм използвала многократно и никога няма да ми омръзне неговия чудесен аромат на пух, пера, памук, толкова мек, въздушен и ефирен. Изобщо винаги оставам доволна от продуктите на бранда и винаги ми ухаят на чистота и спокойствие, отпускат ме чудесно в банята. 
Споделете ми дали сте опитвали някоя душ пяна и от коя сте доволни. А кой е любимият ви вид душ гел на Dove? Препоръчайте ми маска за лице и маска за коса, защото сега съм в търсене на нови такива.

Целувки и до скоро!

0 коментара: