My Favourite Haircare Products

април 15, 2021 Maia Georgieva 0 Comments

За продуктите на CHI мога да говоря много, защото са едни от любимите ми за коса. Те са американски и работят просто великолепно. Имаме дългогодишно приятелство с тях.  Винаги си личи, когато съм ги използвала. Косата просто стои по-различно - блестяща, хубава, като след фризьор. В момента отново им се радвам. Имам ги благодарение на сайта zlatokoska.com, където можете да откриете много от нещата на бранда. Крем, коприна за коса и защитен спрей за топлинна обработка.
Първо нанасям от крема за коса CHI Total Protect, който е просто великолепен. Обогатен е с коприна, за да спомогне заключването на влагата в косъма и да предпази косата при термична обработка и от избледняване на цвета. Разработен със специална технология за взаимовръзка на йонна и катионна хидратация. Положително заредените копринени молекули се свързват с естествената структура на косата, за да изградят здравина и устойчивост, като същевременно подхранват и подобряват блясъка. С нежна, лека, неутежняваща, кремообразна текстура с невероятен аромат. Просто съм влюбена в това ухание, което се носи сякаш около мен цял ден. Ако сте го опитвали, значи знаете за какво говоря. Поставям го на влажна коса. Ще направи така, че косата да изглежда плътна, жива, подхранена и изобщо изключително добре.
След това на още влажна коса поставям няколко капки и от коприната за коса CHI Silk Infusion. Това е още един феноменален продукт, който със сигурност е един от бест селърите на бранда. Обогатен е с чиста натурална коприна, пшенични и соеви протеини. Не съдържа алкохол. Текстурата е под формата на гъст серум, прозрачна с нежен аромат. Разпределя се лесно върху дължините и косата буквално изпива продукта. Придава невероятен блясък и усещане на копринено нежна и мека коса.
Накрая върху вече изсушена коса, преди да я изправя с пресата, нанасям от спрея за коса CHI 44 Iron Guard. Той ни предлага топлинна защита и ще предпази косата от изгаряне. С помощта на силата на керамиката осигурява перфектна защита срещу топлината на стилизиращите уреди отвътре навън по време на стилизиране. Има приятен, много лек аромат. Разклащам го и напръсквам хубаво по дължините. Сякаш има и съвсем лек стилизиращ ефект.

Можете да ги откриете на https://zlatokoska.com/.
Споделете ми кое от нещата сте опитвали и имате ли си любим продукт на CHI.


Целувки и до скоро!

0 коментара: