Stop popping with SolAcne

май 04, 2021 Maia Georgieva 0 Comments


Здравейте!
Stop popping! Акнето е кофи момент, а понякога и дълъг и продължителен период. Ако и вие като мен се борите с пъпки, черни точки, разширени пори, имам решение - продуктите на SolAcne. Кожата ми се радва и чувства перфектно с тях. Има две стъпки, които включват измивен гел за лице и тяло и активен крем за лице и тяло. Регулират прекомерното омазняване и оставят след себе си добре хидратирана кожа с матов завършек. Помагат за стягането на порите и по този начин предотвратяват замърсяването и запушването им. Борят се с акнето и белезите. Премахват пъпките ефективно и помагат за избледняването на стари белези. Активните съставки помагат за предотвратяване на пигментацията и правят кожата чиста и блестяща.
Почистващият гел SolAcne Wash Gel е предназначен за мазна и проблемна кожа с черни точки и разширени пори. Има прозрачна гелообразна текстура с приятен аромат. Прави обилна мека пяна. Премахва излишния себум и почиства перфектно без да изсушава кожата.
Кремът SolAcne Active Cream помага за стягането на порите и успокоява чувствителната и раздразнена кожа. Текстурата му е гъста, кремообразна, бяла. Разнася се лесно и попива бързо. Има овлажняващ и матиращ ефект, като прави кожата гладка и сияйна.
Можете да ги откриете на https://solacne.com/

Целувки и до скоро!

0 коментара: