Good In Bed: The Best Nightwear And My Favourite PJs

април 20, 2021 Maia Georgieva 0 Comments

Привет!
Ето това е по моята част - удобно и комфортно, в което мога да прекарам облечена цял ден. Такива са прекрасните дамски пижами от www.astratex.bg. Да, буквално съм облечена в тях цял уикенд, ако съм у дома. След работа пък, също нямам тъпение да скоча обратно в тях и да си полегна обратно в леглото.  Пристигнаха наскоро и бързо се превърнаха в любимата ми дреха. Давам им 10 от 10! За мекотата, дизайна, леките и фини материи, за чувството, което създават, когато ги носиш. В сайта има толкова голям избор, че ми беше наистина трудно да избера. Спрях се на тези два варианта, които ми се сториха освен красиви, и доста меки и практични. Искаше ми се да ги нося хем ато нощничка, хем като домашно облекло.  Първата е с разкошна блузка в розово с къс ръкав и къси панталонки. Много красива и нежна. Веднага ми хареса съчетанието на светло розовия и сивия цвят, както и разкошния лебед на блузката. Определено направих чудесен избор и ако трябва да избирам измежду всички, отново бих я грабнала. Сестра ми също много я хареса. Наскоро и тя си беше поръчала подобна за идващите по-топли дни.
Другата пижама, която също много харесах и веднага грабнах се състои от блузка с къс ръкав и дълго долнище за по-студените вечери. Също чудесно съчетание на цветове и един сладък бухал за разкош.
В www.astratex.bg има тоолкова мноого и все хубави неща, че мога да разглеждам с часове. Изобщо всичко им е страхотно. Постоянно има новости. Не бях влизала от ден-два и ето, че пак има нови предложения. Освен нощници от памук и полиестер, предлагат и сатенени, за бременни, за кърмачки, макси размер, мъжки пижами. Тези от сатен са много подходящи за лятото и носят прохлада в горещите вечери. Може би следващата ми покупка от сайта ще бъде именно на една такава ношничка.
Споделете ми коя от двете Ви харесва повече.

Целувки и до скоро!

0 коментара: