Деликатесен и на вашата трапеза

април 27, 2021 Maia Georgieva 0 Comments


Великден наближава и какво по-подходящо време от това да помислим за нещо вкусно на трапезата. Продуктите на Деликатесен са един прекрасен избор за случая. Имат богато разнообразие от колбаси и месни консерви с ненадминат вкус. Това е българския бранд, предлагащ висококачествени продукти, произведени с подбрани суровини и по традиционни, често локални или семейни рецепти. Изпитан впечатляващ вкус и още нещо, което ми направи впечатление - готините опаковки и идейното лого.
Вкусните меса в тези така сладки буркани и ще се харесат на всеки и определено са нещо мега вкусно. Представляват свинско, телешко, пилешко месо в буркани, произведени с подбрани суровини, стерилизирани по традиционна рецепта само със сол. За мен са превъзходни заради това, че се отличават с безкомпромисно качество и чист състав - 100% месо и сол. Имат високо съдържание на протеини, които се усвояват бързо.
Цели късчета месо, които обичам да похапвам директно от буркана или да ги използвам за различни бързи ястия. Добавям към картофки, ориз, грах и се получават чудесно вкусни. Също така обичам да ги завивам в палачинки, питки, пърленки, към които добавям и зеленчуци. Изобщо толкова вкусно става винаги. Нежните късчета месо се топят в устата и придават страхотен вкус на всяко ястие. Лесно и удобно се пренася и съхранява, улеснява и спестява време в забързаното ежедневие!
Друго мноого апетитно са техните колбаси. Погрижили са се за всеки вкус и има богат избор от пушени и сурово-сушени колбаси и филета от телешко, свинско или смес. Асортиментът включва над 35 различни продукта - от класическите шпекови салами и луканки, през традиционните регионални деликатеси като Бански старец, Бабек и Топузка, до тоталния хит Бански бут - по авторска рецепта. От 2013г до сега колбаси Деликатесен са оценени с множество награди- 9 Златни Медала от Месомания, както и титлата Любима марка колбаси на българския потребител в две поредни години- 2019-та и 2020-та! Определено техният бански бут е топ продуктът за мен, който ще ви накара да се върнете и припомните вкуса на истинските деликатеси от онова време.

Вземи! Опитай! Наслади се!
Ще ги откриете на https://delicatessen.bg/.

Целувки и до скоро!

0 коментара: