Ароматни и натурални Organic Shop

април 28, 2021 Maia Georgieva 0 Comments

Здравейте!
Цветни, забавни, изкушаващи - това е за мен  Organic Shop. Първият техен продукт, който опитах преди години беше техният скраб за тяло с малинки и просто веднага си паднах по нещата им. Този продукт беше достатъчен, за да харесам марката. Като съберете в едно най-хубавите плодове, билки и подправки, се получава серия истински деликатеси от света на красотата. Козметиката Organic Shop изобилства от чувствени аромати и уникални растителни екстракти. Благодарение на нея може да се насладите на естествена красота.
Марката Organic Shop е създадена през 2006 г. от няколко любители-еколози. Те посетили няколко ферми във Великобритания и Италия и като се прибрали в Русия, решили да създадат собствена козметична марка. Продуктите Organic Shop са ICEA сертифицирани и не съдържат никакви синтетични ароматни вещества, оцветители, силикони и сулфати. Проста, но ефективна комбинация от натурални съставки свързва всичките продукти за грижа за тялото и косата. Сред най-търсените продукти е шампоанът Organic Shop на базата на органичните масла, бамбуковото масло и естествената коприна, а също и маската за коса Organic Shop с гръцки смокини или сладко бадемово масло. За идеално гладка кожа изберете Organic Shop Body Scrub, чийто аромат просто ще ви омагьоса. Опаковките са изчистени, но все пак толкова веселички. Много ме забавляват както с опаковките, така и с изкушаващите аромати и нежни текстури. 
За пролетта си взех няколко симпатични неща, които да ме радват в банята. Избрах два шампоана. Единият е за обем - Natural Raspberry & Acai, а другият - Natural Moroccan Argan & Amla за боядисана коса, който подарих на сестра ми. Моят избор много ми хареса. Почиства хубаво косата и я оставя свежа и мека.
Също така грабнах без да се замисля и няколко душ гела, защото прочетох само хубави коментари за тях. Опияняващият Passion Fruit & Cocoa, енергезиращият Tangerine & Mango и зареждащият с енергия Acai & Coffee.
Не бях опитвала течните им сапуни, но ми се сториха готини и реших да ги пробвам. Приятни плътни текстури, които правят хубава пяна и не изсушават ръцете. Ароматите им са нежни и се усещат докато се мия с тях. Много ми хареса Minty Jasmine, както и Pomegranate & Patchouli.


Ииии, разбира се, нямаше как да не взема от божествените скрабове за тяло. Наистина са вълшебни и обезателно ги пробвайте. Който и да избере, много ще Ви хареса! Гарантирам! Толкова ароматни и мега вкусно ухаещи. Mango & Sugar е просто убийствен. Ухае на сочно магно и е блаженство да разтривам нежните частици по кожата си. Уникално нещо е! Събужда всички сетива и така освежава! Papaya & Sugar също е топ! Пак ще си ги взимам и двата.

Сега следва да опитам маските им за коса, които също са много хвалени и разбира се - още от скрабовете за тяло. Очевидно е, че съм влюбена в тях. Споделете ми дали сте опитвали продуктите на Organic Shop и какво мислите за тях. Имате ли си любим техен продукт?

Целувки и до скоро!

0 коментара: