Scottish Fine Soaps Комплект Frosted Dawn

ноември 09, 2019 Maia Georgieva 0 Comments


Въпреки че навън температурите са почти летни, май е време да помислим за идеи за коледни подаръци. Времето минава бързо и ей сега ще се изтъркули месеца. Винаги съм предпочитала да имам някакви идеи за подарък и да знам какво да търся за всеки. Изобщо не ми се получава да залагам на подаръци, за които не съм помислила предварително и съм грабнала набързо в последния момент, само да има нещо под елхата. Днес ви показвам един прекрасен комплект на шотландския бранд Scottish Fine Soaps, който би бил чудесна идея за подарък и всеки би му се зарадвал. Поне аз винаги се радвам на тези вълшебни красиво поднесени продукти. Всички ухаят уникално и можете да заложете на този, чието ухание ви допадне най-много. 
Frosted Dawn (зимна зора) е един от петте нови варианта, измежду които можете да избирате. Тук имам именно него и от кутията искри толкова празнично настроение! В красивата кутия с уникален дизайн и блестящи детайли се крият крем за ръце, лосион за тяло, душ-гел по 75 мл. и сапун 40 гр. Може би, ако и друг път сте си взимали от тях, знаете това. още с отваряне на капака на кутията се усети готиното цитрусово ухаение. Не знам как ги правят тези ухания, но Scottish Fine Soaps, винаги успяват да ме изнадат с великолепен, непознат до този момент и толкова запомнящ се аромат. Ппрекрасното ухание се дължи на акценти на бергамот, лимон, грейпфрут и мандарина, в сърцевина от момина сълза, фрезия и върбинка, комбинирани с база от ветивер и сушени цитруси. Съдържа етерично масло от ветивер. Разбира се, освен великолепните дълготрайни аромати, ми допадат и текстурите и дейстието им. Кремчето за ръце и лосионът за тяло са с божествено пухкава и нежна текстура, която попива и оставя кожата с кадифена гладкост и мекота. Винаги от комплектите първи изхабявам душ-гела, защото разпръсква уханието из цялата баня. Сапунчето бихте добавили на мивката, където определено ароматът също ще напомня за себе си.

Несъмнено ще добавите празнична искра със стилния комплект, декориран с модерни и стилни шарки за истински блясък. 
Споделете ми в коментарите вие кой от петте нови комплекта бихте грабнали? Можете да ги разгледате ето тук. Аз съм хвърлила око и на Winter Berries, който също изглежда супер зимен и празниче. Цената им е 29лв и могат да бъдат открити в повечето аптеки и козметични магазини. 

Целувки и до скоро!

0 коментара: