Серуми за лице It’s Skin

ноември 26, 2019 Maia Georgieva 0 Comments



Ето тези шарени серумчета определено хващат окото. Преди време случайно минавайки покрай тях в дм ги загледах и много им се изкефих. Имат невероятно ярки сладки шишенца. При това са стъклени и с много готина пипетка. След това ги потърсих в интернет и се оказаха, че са на корейската марка It’s Skin. Много, много ми харесаха. 
Като цяло всеки корейски продукт ми е супер забавен. Винаги имат някакви по-интересни опаковки, а и като действие са много специални и определено трябва да се опитат. Корейската марка It’s Skin е нова за българския пазар. Предлагат разнообразни продукти за грижа за кожата, но техните бестселърите са специализираните високоефективни серуми. Като цяло брандът е известен именно с висококачествените си и ефективни серуми за лице. Аз имам само три от тях, но те наистина са доста, като всеки един от тях е различен и работи в дадено направление според нуждите на кожата. It’s Skin обръщат внимание на всеки проблем на кожата и разработват различни специални продукти, за да се отговори на всяка нужда. Вижте само в колко красиви опаковки от цветно стъкло са. Наистина са впечатляващи! И нищо, че са малки, те са силно концентрирани така, че да забележим видимо подобрение в състоянието на кожата ни.

Жълтият е oзаряващ серум VC Effector. Доверете се на този серум, ако кожата ви изглежда уморена, липсва й свежест, порите изглеждат разширени. Серумът съдържа витамин С, познат като най-добрата озаряваща съставка, която също така стяга порите. Всъщност само шишенцето е жълто, а серумът е прозрачен, с лек бял цвят, гелообразен. Има много свеж аромат на цитруси. От трите този серум опитах първи и много ми хареса свежестта, която дава, както и това, че попива може моментално и не оставя следа върху кожата. 

Следващият серум, който пробвах беше синият. Той е хидратиращ серум GF Effector. Серумът в красиво тюркоазено стъкло се справя безпроблемо с дехидратацията. Съдържа вода от листо гинко билоба (G), екстракт от гъба Tremella Fuciformis (F) и хидратиращи капсули, благодарение на които кожата се усеща хидратирана и освежена. Той се грижи за сухата кожа. Има прозрачна гъста текстура, като в нея се забелязват малки сини топченца, които при втриваме в кожата се стапят и разнасят заедно със серума. Има много приятен лек, но жив и горски аромат, който веднага ми допадна. Той също попива, но малко по-бавно. Иска се малко време, за да се абсорбира, а накрая сякаш остава леко върху кожата, като наистина я хидратира.

Последно опитах подхранващия серум VE Effector. Ампулата съдържа витамин Е и ще подхрани и хидратира кожата. За сияйна и гладка кожа, специално за жените, които страдат от усещане за сухота и опъване и намират кожата си вяла и без блясък. Той е в розовото сладко шишенце. Неговата приятна текстура наподобява на текстурата на жълтия серум, но в нея се виждат малки бели частици. Те също се разтварят и попиват в кожата при поставяне и масажиране на лицето.
Като цяло и трите серума ми допаднаха страшно много и ги препоръчвам. Много симпатични и с чудесно действие върху кожата. Изберете и опитайте и вие подходящия за вашата кожа серум на It’s Skin. Аз с удоволствие бих си взела големия вариант на този с витамин C, защото ми стана много любим.

Целувки и до скоро!

0 коментара: