Sansin - екологичните продукти за твоя дом

ноември 07, 2019 Maia Georgieva 0 Comments


Колко е хубаво през ноември да е 25 градуса и дрехите да съхнат толкова бързо, както през лятото. Стискаме палци до края на месеца да се задържи такова времето. Наскоро започнах да пера с нови на пазара перилни препарати. Sansin е марка, която определено много лесно можете да разпознаете. Опаковките им са толкова красиви и изобщо не бихте предположилли, че това са перилни препарати. Имат прекрасен дизайн и са в наситени цветове. А освен това са и 100% рециклирани. Зад бранда стоят три момичета, които във времето не могат да открият продукт, който хем е екологично чист, хем почиства отлично. Решават да направят нещо по въпроса и така се заражда идеята да създадат Sansin. Бранд, който предлага перилни гелове за цветно и бяло пране, омекотители, гелове за миене на съдове. Също така имат серия перилни препарати за бебета, както и бебешка козметика. Всички те са органични, произведени само от екологични, нежни материали, извлечени от растения, които отговарят на стандартите на ECOCERT. Имат висока ефективност при пране и миене. Друго, което ми направи впечатление са цените им. Те са напълно достъпни и могат да бъдат закупени на съвсем разумни цени.

През последните две седмици гелът за пране и омекотителят Sansin се грижат за дрехите ми. Тези красиви опаковки внасят толкова стил с присъствието си. Отново ще спомена, че са направени от рециклирана пластмаса. Има ги в големи разфасовки от 2 литра, които стигат за 80 пранета, както и по-малки от 1 литър, достатъчни за 40 пранета, каквито са и моите.

Видях, че имат няколко перилни гела. Имат универсални, които са подходящи и за цветни и за бели дрехи. Имат и само за бяло пране, както и само за цветно. Моят е за цветно и много се кефя на тази розова тубичка. Супер готин дизайн, форма, цвят! Пише, че е ефикасен и при ниска температура на пране. Силна анионна и не-йонна повърхностно активна смес, висока способност за защита на цвета чрез ензими. Има гелообразна, средно гъста косистенция с кремаво бял цят и лек приятен аромат на нежен крем. Поставям по една пълна капачка за едно пране.

Омекотителят, който пробвах е в тъмно синята опаковка и е с аромат Arctic. Има още пет различни аромата, като определено съм хвърлила око на още няколко. Има кремаво бяла течна консистенция. Ухае много приятно на свежест и прохлада. Пише, че съдържа натурални производни съставки и аромати, като формулата намалява статичното прилепване и прави дрехите меки със силата на природата. Добавям по една капачка към прането си и така хубаво ароматизира всичко. Разгръща свежестта си и дрехите ухаят чудесно и свежо.
Още един чудесен продукт, който използвам всеки ден е органичният гел за миене на съдове на Sansin. Имат три вида - Monday, Sunday и Earthday. Звучат супер готино, нали? Моят е Earthday. Това е първият препарат за миене на съдове с помпичка, който използвам. Оказа се наистина много готино и удобно, а и икономично. Текстурата му е средно гъста, гелообразна, кремаво бяла и има уникален свеж аромат на ябълка. Почиства чудесно, като се разпенва хубаво. Ароматът се носи около мен на мивката и дори след като съм мила с него ръцете ми остават мекички и не ги усещам изсушени.
Sansin успяват да намерят баланса на изчистения състав и отличното изпиране. Иманно това ги превръща в много желани от всяка домакиня. Очарована съм от качеството, което предлагат. Изобщо дават прекрасна мекота, свежест, аромат и изпират отлично. Насочени към природата и с мисъл за нашето здраве. Определено ги препоръчвам и бих им се доверила в дългосрочен план и ще опитам и останалите видове.
Браво, Sansin за изпипанте продукти. Идея, дизайн, реализация, екологичен отпечатък, ефикасност, цени - браво!

Можете да ги разгледате и прочетете повече за тях на https://sansin.bg.


Целувки и до скоро!

0 коментара: